Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

I dámy z královských rodin se oblékají jako my! Jaké džíny nosí? Milují jeden střih!

  • Jaké džíny nosí aristokratky?
    5. července 2021 | 06:00

    Džíny jsou absolutním základem ženského šatníku a dámy z královských rodin toto tvrzení jen posvěcují. Jakmile spatříme jednu z nich v tomto módním evergreenu, máme k ní najednou tolik blízko. Neliší se totiž od vzhledu našich každodenních looků, a je tak snadné se s nimi ztotožnit.

    Jaké střihy ale volí? Sází na takové, které kopírují jejich siluetu, díky kterým vypadají velmi sofistikovaně a elegantně. A to i s absencí drahých diadémů či jiných honosných šperků. Skinny džíny, rovný, skvěle padnoucí střih či lehce rozšiřující zvonáče. To jsou džínové kalhoty, které se uchytily u těchto dam!

  • Letizia Španělská

    Španělská královna Letizia je vždy tolik půvabná a je ztělesněním naprosté elegance. S oblibou nosí šaty košilového střihu či bohémského stylu. Vždy je v jejích outfitech zřetelná ženskost v podobě atributů, jako jsou pásky, které podtrhují její krásnou postavu, krajky, volánky či romantické vzory puntíků či rostlin. Když už však volí kalhoty, jsou to ty ve společenské verzi, především ty s puky, ať už se jedná o široké culottes ¾ délky nebo o klasické cigaretové. Nedá však dopustit ani na černé „roury“. Džíny jsou u ní dost vzácné, a tak sází na osvědčené typy, které se hodí k jejímu postavení i figuře – na ty rovného střihu, které přitom evokují zúžený tvar. V minulosti však nosívávala i modré zvonáče s nádechem devadesátek.

    Které kalhoty sluší boubelkám i štíhlým dámám? Na to se podívejte v Souboji velikostí S vs. XL!

    Video se připravuje ...
    Souboj velikostí S vs. XL: Kalhoty, které sednou i boubelkám • VIDEO: Videohub

  • Vévodkyně Kate

    Kate je doslova miláčkem všech a zároveň současnou módní ikonou. Není proto divu, že oblečení, ve kterém se zrovna objeví, se rázem ihned vyprodá. Je totiž známá tím, že své outfity recykluje a jsou i cenově dostupné. Mezi kousky luxusních značek či návrhářů se u ní totiž objevují základy šatníku z konfekce. Nedávno zaujala svými světle modrými džínami rovného střihu značky & Other Stories, které stojí v přepočtu zhruba 1900 korun. Většinou však vévodkyně z Cambridge nosí tmavé skinny jeans.

  • Meghan Markle

    Na úzké džíny nedá dopustit ani Meghan Markle. Častokrát je nosila i v době, kdy ještě byla členkou královské rodiny. Dnes se na ni už striktní pravidla nevztahují, a tak je může libovolně kombinovat. Ponechává si však i nadále ležérní styl s elegantním nádechem. Vedle skinny džínů však u ní bodují i straight jeans (rovné džíny), stejně jako u Kate.

  • Princezna Sofia

    Švédská princezna Sofia pak uzavírá skupinku „královsky“ oblíbených džínů, jelikož se i ona obléká do úzkého denimu. Mohli jsme je na ní spatřit při odchodu z nemocnice, když šla po boku svého chotě prince Karla Filipa, který nesl v autosedačce novorozeného syna Juliana. Jsou tak téměř půl roku šťastnými trojnásobnými rodiči!

    Stylové džíny za nejvýhodnější ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.