Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tajemství aristokratek odhaleno! Díky těmto trikům žen z královské rodiny budete dokonalá i vy

15. dubna 2021 | 06:00

Členky nejznámější královské rodiny čelí nebývalé pozornosti celého světa, a tak si nemohou dovolit sebemenší módní či společenský přešlap, za který by mohly tvrdě platit. Přece jen – kdo by chtěl být pranýřován nejen módními kritiky, že? Členky rodu se řídí pravidly královského protokolu, ale především našly zaručený recept, jak docílit dokonalého vzhledu, aniž by byl vykoupen ztrátou pohodlí. A vsadíme se, že tyhle chytré triky se budou hodit i vám!

I když se královský protokol už nevztahuje na vévodkyni Meghan poté, co se minulý rok se svým milovaným manželem princem Harrym rozhodla opustit „zlatou klec“, ke které nedávno přirovnala královský palác, vždy reprezentovala korunu s noblesou a dokonale upraveným vzhledem. Ještě nedávno byla označována za nejvlivnější módní influencerku. I když její módní styl byl leckdy vykoupen rebelstvím. I přes daná královská pravidla totiž porušovala zákaz nošení černých outfitů, sem tam neoblékla silonové punčocháče, dokonce šokovala tmavě nalakovanými nehty, které jsou členkám královské rodiny zapovězeny. Na přešlap při ceremoniálu British Fashion Awards, kde před více než dvěma lety vystoupila těhotná vévodkyně ze Sussexu v dlouhé černé róbě a s nehty nalakovanými v temné barvě, jen tak nezapomeneme. Možná právě ono rebelství učarovalo jejím fanouškům stejně jako u zesnulé princezny Diany. I ta k porušení striktního protokolu neměla často úplně daleko.

Jejich módní vkus a dokonale uhlazený vzhled v nás ale budou rezonovat ještě dlouho. Stejně tak jako styl samotné královny Alžběty II. Především ale u vévodkyně Kate se při každé její nové fotografii utvrzujeme v tom, že je ztělesněním dokonalosti. Co se ale skrývá za touto dokonalou souhrou, která přitom působí nenuceně a přirozeně?

Tajemství krásy se ukrývá především v přirozeném make-upu v nude tónech. Jejich tvářím propůjčují zářivý a zdravý vzhled růžové tvářenky, jemné, lehce narůžovělé rty a oči prozářené kvalitní řasenkou a rozjasňovačem v koutcích očí. Tomuhle triku propadla vévodkyně Meghan, a to především při zahraničních cestách, které byly nabity společenskými povinnostmi. Tímto malým pomocníkem zakrývala unavené oči. Mladistvý vzhled Kate propůjčují dokonale upravené a hladké ruce, kterým dopřává pravidelně parafínový zábal, a její nehty zdobí jemné pudrové odstíny laků.

Odrazem vytříbeného stylu jsou nadčasové a kvalitní kousky, které členky rodiny nosí opakovaně. Expertkou recyklace je vévodkyně Kate, která svou oblíbenou fialovou blůzu Gucci, modré šaty značky Stella McCartney kopírující siluetu či sukňové kostýmky Dolce & Gabbana nebo Alexander McQueen vynáší pravidelně, ovšem vždy v jiném stylingu. Královnu Alžbětu II. pak všichni obdivují za její zářivé barevné outfity, díky kterým je nepřehlédnutelná a jejichž monochromatický vzhled (outfit založený na jedné barvě různých odstínů) jí dodává pravou noblesu a eleganci.

Členky vzácného rodu využívají ale i dalších módních triků, které však nejsou na první pohled zřetelné. O kterých je řeč? Na to se podívejte do naší fotogalerie, kde naleznete i tipy na koupi těchto módních vychytávek!

Zajímají vás i ostatní členové královské rodiny? V následujícím videu se dozvíte zajímavé informace o nedávno zesnulém princi Philipovi:

Autor: Žaneta Podlahová