Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Oblačno 7°C

Konfekce podle Kate: Sako za 1800 korun či kožené kecky do 3 tisíc

  • Vévodkyně Kate se oblékla do konfekce!
    28. června 2021 | 06:00

    Vévodkyně Kate se stala vzorem a miláčkem všech nejen svým navýsost vřelým, velmi reprezentativním vystupováním a charakterem, ale i doslova královským módním vkusem. Její styl však není vykoupen luxusem. Kate si podmanila mnohé z nás právě díky nákupům v konfekci, ale i tím, že své oblečení opakovaně nosí.

    Co si oblékla v poslední době z obchodů, které jsou cenově dostupné i pro nás, obyčejné smrtelnice? Potěšíme vás blejzrem do dvou tisíc korun, koženými bílými teniskami, plisovanou sukní či pouzdrovými šaty. Inspirujte se jejími kombinacemi. I Kate dokazuje, že elegance není jen o lodičkách, nýbrž i o sofistikovaném minimalismu.

  • Elegance nejsou jenom jehly

    Kate nedávno strávila odpoledne v Přírodopisném muzeu v Londýně při příležitosti setkání se školáky. Společně se bavili u nejrůznějších přírodních aktivit – od ochutnávání medu přes ruční výrobu pavouků. Nechybělo ani interaktivní cvičení ve vyprávění příběhů. Této uvolněné akci odpovídal i módní výběr trojnásobné maminky, která vždy volí podle citu a příležitosti.

    Vévodkyně z Cambridge zvolila ležérní model založený na světle modrých džínách rovného střihu, které doplnila bílým topem a koženými teniskami odpovídající barvy značky Veja, které stojí v přepočtu zhruba 2700 korun. Nejdražší pak bylo lososově zbarvené sako značky Chloé v prodloužené délce s výraznými předními kapsami a projmutím v pase, které vytváří žádoucí ženskou postavu. A cena? Přes 53 tisíc korun.

    Jak šel čas s vévodkyní? Na to se podívejte ve videu!

    Video se připravuje ...
    Jak šel čas s Kate Middleton: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa • VIDEO: Profimedia/BPŽ

  • Královská modř

    Na pracovní cestě dělala vévodkyně svému choti Williamovi nevídanou ozdobu. Při návštěvě v charitativní společnosti Turning Point Scotland totiž zazářila v modrém outfitu. Co modrém, přímo královsky modrém! Vyjímalo se na ní dvouřadé sako s výraznými knoflíky značky Zara, které stálo 60 liber, tedy zhruba 1800 korun. Doplnila ho plisovanou sukní Hope, která je o tisíc korun dražší. Béžové lodičky spolu s malou kabelkou v béžové barvě s písečným nádechem pak celému looku nasadily korunu.

  • Odraz osobnosti

    Bledě modré šaty s levandulovým podtónem jsou naprostým odrazem módního vkusu Kate. Pouzdrovky, jak typické pro její osobnost! Elegantní okázalost se srdíčkovým výstřihem a řasenými rukávy značky L.K. Bennett zvolila Kate k uvedení svého projektu s názvem Royal Foundation Centre for Early Childhood. Šaty, které pořídila za zhruba 6700 korun, byly okamžitě vyprodány a stále nejsou k dostání. V tomto případě se tak můžete alespoň inspirovat nadčasovým střihem a letní, pozitivně naladěnou barvou. Vévodkyně nepodcenila ani déšť – tedy výběr deštníku. Zvolila ho v barevné duze, a tak spolu s jejím líbezným úsměvem rozveselil okolí.

    Jaké šaty sluší boubelkám i štíhlým ženám? Podívejte se na souboj velikostí S vs. XL!

    Video se připravuje ...
    Souboj velikostí S vs. XL: Šaty pětkrát jinak, které lichotí boubelkám i štíhlým ženám • VIDEO: Videohub

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.