Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Už žádný unisex! Díky těmhle trikům budete elegantní dámou jako vévodkyně!

24. dubna 2021 | 06:00

Už vás přímo irituje všudypřítomný unisex, volné střihy, ve kterých se ženy leckdy podobají mužům? Díky těmhle trikům, které radí módní stylistka, budete elegantní dámou! Třeba jako vévodkyně Kate…

„To, čím se rozlišuje ženská a mužská postava, je rozložení proporcí v horní a spodní části těla. A právě místo, které rozděluje tyto dvě části, je hlavním středobodem ženskosti. Ne, nenabádám vás ke korzetům, ale mluvím o siluetě, která zvýrazňuje ženský pas,“ říká Ľubica Kmeť Jakušová v jednom z dílů pořadu Štýlovečka, který můžete vidět na Mall.tv.

K žádoucí siluetě přesýpacích hodin vám pomůže jediný doplněk – pásek! Tolik malý a i pro všechny finančně dostupný kousek, kterým vykouzlíte doslova zázraky. Doplňte jím jarní kabátky či saka a opticky vám vytvoří dokonalou ženskou postavu. Skvělou volbou budou také košilové šaty s textilním páskem, které s oblibou nosí vévodkyně Kate. A od koho jiného se učit ženskosti a eleganci než od samotné členky královské rodiny.

Díky kterému oblečení a doplňkům budete dokonalou kráskou? Podívejte se do naší fotogalerie!

Ryzí ženskost vám propůjčí i vzor, který důvěrně znáte. Puntíky! Přesně tak, v minulých sezonách nás zcela uchvátily a bavit nás budou zřejmě neustále. Odráží totiž nevinnost a čirou roztomilost. A navíc – něžnost přece nikdy nevyjde z módy, ani kdyby nám bylo 60, že, dámy? Při výběru puntíkatého oblečení si však dejte pozor, jak radí módní stylistka: bílý a červený podklad spolu s rozměrově velkými puntíky opticky přidávají na kilech. Těmto atributům by se tak měly vyhnout korpulentní dámy.

Jaké další tipy ve vás probudí smyslnou ženskost? Na to se podívejte v úvodním videu!

Autor: Žaneta Podlahová