Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Smažte kila navíc! Tyhle triky vás opticky zeštíhlí i prodlouží

20. února 2023 | 06:00

Chcete docílit opticky štíhlejší postavy? Tyhle stylistické rady vám přijdou vhod! Hlavní motto totiž zní: "Bez cvičebního mučení i rezignace na pohodlí."

Asi nikdy se nepřesytíme informacemi o tom, jak zeštíhlit svou postavu. Předtím, než se pustíte do diet, zjistěte, zda si nepřidáváte kila jen opticky, a to nesprávnou kombinací outfitů,“ říká Ľubica Kmeť Jakušová v jednom z dílů pořadu Štýlovečka, který můžete vidět na Mall.tv.

Jak ale dosáhnout opticky štíhlejší postavy? Největší gró spočívá v tom, že svou postavu vytahujeme do výšky. To však neznamená, že si nutně musíte obout vysoké podpatky, ve kterých budete nadmíru trpět. Ba naopak, záleží především na jejich tvaru – zvolte tak boty do špičky.

Jedním z dalších kouzel je správný výběr pokrývek hlavy. V zimě vsaďte na vysoké čepice s bambulí, v teplých měsících pak na klobouky s vysokou fedorou, vysoké čelenky nebo turbany, které si můžete uvázat z hedvábných šátků.

Na výběr módních kousků, které vás opticky prodlouží stejně tak, jako zeštíhlí, se podívejte do naší fotogalerie!

Zaručený fígl pak spočívá v nošení prodloužených, volně visících svrchních dílů. Řeč je o dlouhých košilích, oversized sakách nebo pletených kardiganech, jež patří mezi oblíbené jarní stálice. Zapomeňte tak na upnuté svetry s kulatým výstřihem, které vám uškodí v honbě za opticky štíhlejší postavou.

Skvělé kousky, které zeštíhlí vaši postavu, nakupujte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

S jakými dalšími vychytávkami dosáhnete žádoucí postavy? Na to se podívejte v úvodním videu!

Autor: Žaneta Podlahová