Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ty nej topy i halenky z aktuálních kolekcí. Z těchto 40 si vyberete!

16. dubna 2021 | 06:00

Vrchní díly se staly za poslední rok módním středobodem zájmu, protože většinu času jsme přesměrovaly na on-line schůzky. Jako by jarní topy i blůzky vycítily svou příležitost a chtějí udeřit a upozornit na sebe o to více. Už totiž bylo dost teplákových souprav a na řadu přichází svěží vánek okořeněný pořádnou dávkou sex-appealu.

Svoboda. To mě napadá při pohledu na jarní svršky z nových kolekcí. Svoboda pohybu vzhledem ke vzdušným materiálům odrážejícím maximální pohodlí, svobodu projevu i extravaganci díky lehce odhalenému tělu. Protože nejen teplákovek bylo dost, ale i uzamčení mezi několika zdmi našich domovů. Je tak čas. Čas na svobodu!

Přímo znovuzrozeně se budete cítit v těchto trendech, které budou vládnout jaru a létu. O kterých je ale řeč? O crop topech (topy ve zkrácené délce) se zajímavým mixem jednotlivých atributů. O vaši pozornost budou bojovat svršky s balonovými rukávy, saténová hebká tílka se špagetovými ramínky či asymetricky střižené topy.

Pokud jsou na vás tyto krátké kousky příliš odvážné, volit pak můžete mezi tílky, která jsou ve skutečnosti praktická „bodýčka“ (jak je přezdíváno bodysuits). Díky nim totiž nebude svršek klouzat a bude držet na svém místě. Navíc vám bude ladně kopírovat siluetu. Pokud zvolíte minimalistické v celistvé barvě, můžete ho ozvláštnit další vrstvou v podobě průhledné blůzky. S takovým outfitem sklidíte nevídané ovace! Za to vám ručíme!

Velký comeback hlásí polo tričko, jež bude tvořit s kalhotami či sukní uhlazený, „slušňácký“ vzhled, rebelkou pak naopak budete v tričku s krátkým či dlouhým rukávem, jež doslova splyne s vaší pokožkou. Přiléhavé topy budou totiž vaší druhou kůží. Velmi atraktivní vzhled vám propůjčí i jemná zavinovací trička či halenky doplněné o decentní úzká vázání, která se uvazují kolem pasu.

Svého nového módního oblíbence si vyberete z těchto 40 nejlepších!

Další módní inspiraci naleznete v pořadu Štýlovečka:

Autor: Žaneta Podlahová