Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jaké kozačky se letos nosí? Možná už je máte v botníku!

30. října 2019 | 06:00

Kotníkové boty jsou něco, co byste prostě v botníku měla mít, protože je užijete každý rok. Mezi boty, které by vám neměly chybět, patří ale rozhodně i kozačky. Co jiného si také obout, když se chcete co nejvíce schovat před špatným počasím, které venku brzy zavládne? Podívejte se, jaké kozačky se letos budou nosit a se kterými rozhodně nešlápnete vedle.

Kozačky jsou dost elegantní na to, abyste si je vzala do kanceláře, ale současně jsou také dost odolné do podzimních a zimních plískanic. Letos se rozhodně jedná o volbu číslo jedna.

Sláva kozaček nad kolena letos již pomalu upadá a v obchodech jich nenajdete tolik jako v předchozích sezonách. O to jsou ale výraznější. Je libo kousek se zvířecím vzorem, se třpytkami nebo ve výrazné barvě? Pokud si potrpíte na kousky, které nikdo nepřehlédne, a klasika vás k smrti nudí, letos se rozhodně můžete vyřádit.

Hitem letošního podzimu jsou ale kozačky pod kolena, které na pár předchozích sezon ustoupily do pozadí, aby se opět mohly s plnou parádou vrátit. Nosí se shrnuté kousky, které působí velmi moderně, ale i westernové, které dodají vašim outfitům nádech romantiky. Zamilovat se můžete do semiše i do vzorů krokodýla. Před nákupem se můžete inspirovat v naší fotogalerii aktuálními modely z obchodů.

Autor: Markéta Luštincová