Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak nosit šálu: Zkuste nové způsoby, které vás budou bavit

10. února 2019 | 06:00

Zima je někdy delší, než se může zdát, a tak nám outfity mohou snadno zevšednět. Stačí přidat i menší prvek nebo obměnit jeho nošení, aby nás outfit znovu bavil. Jak pomocí šály nebo velkého šátku přeměnit celý look?

Místo toho, abyste utrácela za nové kousky, které se vám stejně už nevejdou do šatníku, hledejte nové způsoby nošení u věcí, které už máte doma. Šálu máme doma všechny a právě pomocí ní se dá doslova čarovat. My jsme samozřejmě zvyklé na jeden styling, který každé ráno automaticky použijeme, možností je ale víc, stačí se je naučit.

Nejznámější způsob nošení je omotání kolem krku, konce můžete zastrčit do kabátu nebo je nechat vykukovat. Když není taková zima nebo máte rolák, nechte šálu splývat, bez omotávání, jen přehozenou. Přepásat ji můžete i opaskem na kabátu, a to na mnoho způsobů, jak můžete vidět na obrázku.

5515963:gallery:true:true

Některé ženy místo dlouhé šály upřednostňují čtvercové maxišátky. Zde je asi nejznámějším způsobem nošení přeložení šátku napůl do trojúhelníku – a ten pak omotáte kolem krku. S maxišátkem se dá vytvořit mnohem víc, obmotat ho můžete kolem sebe jako šaty, využít ho lze místo ponča nebo ho můžete nosit místo čepice. Ve fotogalerii si můžete prohlédnout nejrůznější způsoby, jak šálu a šátek nosit, a také námi doporučené produkty:

Autor: Markéta Luštincová