Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jaké barvy se budou nosit na konci roku? Hravé a pestré!

4. srpna 2019 | 06:00

Každý rok udávají módní návrháři trendy i v sezonních barvách. Letos se můžete těšit na sofistikované i nápadné a velmi odlišné barvy – jako třeba na barvu guacamole nebo chilli papriček. Jaké další barvy nás následující sezonu doslova pohltí? 

Většina z nás má tendenci se s příchodem chladnějšího počasí upínat k černé barvě. Je to ale škoda, protože z těchto trendy barev si vybere snad každý. Zkuste to letos jinak! Sklon roku 2019 si můžete užít tradičně ve vínové, tmavě žluté a červené, která letos připomíná odstín chilli papriček.

Netradičními barvami budou čedarová hnědá, výrazná oranžová, meruňková, šedomodrá a zelená v odstínu lesa a guacamole. Máme tu i něco pro ty, které nerady vycházejí ze své komfotní zóny, a to vanilkovou, nebeskou modř a tmavě hnědou. Tak která barva to u vás vyhraje?

Tmavě vínová, tygří oranžová a nebesky modrá.
Autor: profimedia.cz

Vedle toho, že se začínají trendy barvy objevovat v obchodech, mohli jsme je vidět už na jaře tohoto roku na všech módních přehlídkách. Přehled barev dává dohromady i Pantone Institut. Podívejte se do naší fotogalerie a pozorně si prohlédněte, ve kterých barvách ještě letos zabodujete:

Autor: Markéta Luštincová