Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nezbytná součást podzimu? Svetr! Jaké se nosí a kde je koupíte?

18. října 2019 | 06:00

Jakmile se ochladí, je čas začít přemýšlet o svetru. Ten perfektní letos najdete díky našemu seznamu trendů. Které svetry se letos nosí a jak? 

Ve skříni vám nesmí chybět rolák. Je kombinovatelný, dá se vrstvit a ochrání váš krk před chladem. Nosí se roláky velké, ale i malé stojáčky. Letos se k nim přidávají ještě roláky bez rukávů, tedy vesty, pod které obléknete třeba bílou košili. Další trend, který vás nemine, jsou kardigany. Nosí se na holou kůži, místo trička.

Pokud chcete něco výraznějšího, zaměřte se na rukávy. Balonové, velké, zdobené, přesně takové se letos nosí. Vedle takto výrazných rukávů, kterých si určitě všimne každý, nesmíme zapomenout ani na copánkový vzor

Vyzkoušet můžete i oversized svetry, které raději párujte s úzkými kalhotami. Přepásat je můžete i páskem, abyste nevypadala tak "velce". A poslední tip, jak nosit svetry, který jsme zachytily u influencerek? Obvázejte si svetr kolem krku nebo kolem ramen. Ideální způsob v měnícím se počasí. Ráno jdete do práce ve svetru a odpoledne ho použijete jako doplněk.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Anzeige | EN: This was one of my fashion week outfits and ironically it was one of the most photographed for me in Copenhagen. Why ironic? Because this outfit was an experiment for me: I wanted to combine as many trends as possible and so, I think, I look like the absolute fashion victim. But hey, the experiment did succeed. At least a learning for me. 😅 DE: Das war eins meiner Fashion Week Outfits und ironischerweise war es eins der meistfotografierten für mich in Kopenhagen. Warum ironisch? Weil dieses Outfit für mich ein Experiment war: ich wollte möglichst viele Trends miteinander kombinieren und so, finde ich, sehe ich aus wie das absolute Modeopfer. Aber hey, das Experiment ist immerhin gelungen.

Příspěvek sdílený Maria Astor (@masha),

Jaký svetr vám padne do oka? Inspiraci pro nákupy najdete v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová