Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Letním hitem jsou puntíky a miluje je i Kate! Kde seženete kousky, jako má ona?

2. července 2019 | 06:00

Nestárnoucí klasika, která snad nikdy nevyjde z módy – ano, řeč je o puntících. Oblíbený vzor, který si zamilovala i vždy dokonalá vévodkyně Kate, také letos zaplavil obchody a my jsme pro vás vybraly několik skvělých kousků, které seženete právě teď ve slevách!

Vzor, který poprvé spatřil světlo světa ve 30. letech minulého století, je oblíbený hlavně pro svou jednoduchost a nadčasovost. Puntíky, neboli polka dots, působí na oblečení velmi něžně, elegantně a žensky a velkou výhodou je, že jsou trendy každý rok, takže vám ve skříni vydrží nějakou chvíli. Není divu, že si našly svou cestu i do šatníku vévodkyně Kate.

Vyberte si svůj letošní model ve fotogalerii:

 

Pokud si lámete hlavu, jak tento vzor kombinovat, můžeme vás uklidnit, že to není žádná velká věda. Stačí si vzít obyčejné tričko a k němu třeba sukni s puntíky. Tento outfit můžete doplnit bílými teniskami nebo pohodlnými pantoflíčky.

Letos jsou velmi trendy zavinovací šaty, pokud tedy budou mít navíc puntíky, nešlápnete vedle. Musthave kouskem pak bude halenka s puntíky, kterou si můžete vzít jak k džínům, tak cigaretovým kalhotám nebo sukni. Doplnit ji můžete také křivákem.

Kombinovat můžete i samotné puntíky a ty odvážnější je mohou zkusit sladit s jinými vzory, a to například s kostkami, proužky nebo něžnými květy. Pokud jste věrná černo-bílé variantě, můžete outfit rozveselit nějakým barevným doplňkem. Našly jsme pro vás několik kousků, které jsou právě teď ve slevě.

Autor: Aneta Valešová