Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velký přehled letních slev! Jaké oblečení teď můžete sehnat za pár korun?

12. července 2019 | 06:00

Letní výprodeje jsou v plném proudu, a pokud se chystáte vyrazit do obchodů, máme pro vás pár tipů na super kousky! Nemusíte za každou cenu sahat po levných, ale nekvalitních tričkách, halenkách nebo šatech. Raději vybírejte takové, které vám ve skříni vydrží pár let. Pospěšte si, tyhle trendy kousky seženete ještě teď!

Tohle zná každá z nás: občas sáhneme po kousku, o kterém moc dobře víme, že ho nevynosíme – ale stál přece jen sto korun! Obchodní řetězce už nyní nabízejí slevy padesát až sedmdesát procent, a tak je občas těžké odolat, ale udělejte letos výjimku a pořiďte si ve slevách oblečení, o kterém víte, že ho vynosíte a hlavně že vám ve skříni vydrží nějaký ten rok a nebudete ho muset hned po prvním vyprání vyřazovat. 

I když to venku zrovna tak nevypadá, tak léto zdaleka ještě nekončí, a pořídit si tak můžete parádní letní kousky. Vybírat můžete z nespočtu košilových, ale také zavinovacích šatů, plisovaných sukní a ve slevě je také spousta kousků z opravdu příjemného materiálu – lnu. Ten nejenže je velice pohodlný a slušivý, ale navíc v něm přežijete horké letní dny. Nejhezčí kousky najdete například v e-shopu Mango.

Trendy kousky, které seženete právě teď v obchodech. Které si vyberete?

Se slevou pořídíte také oblečení, které vynosíte na podzim. Ať už se rozhodnete pro oversize sako, klasický trenčkot či kožený křivák, vše najdete s padesátiprocentní slevou. Skvělé kousky nabízejí například módní řetězce Reserved nebo Orsay.

S padesátiprocentní slevou natrefíte také na různé kabelky či obuv. Letos jsou v kurzu pohodlné a trendy pantoflíčky či espadrilky, které najdete například v Zaře, Reservedu nebo módních řetězcích F&F, CCC nebo Deichmann. 

Ve slevě je takřka vše, na co si vzpomenete: plavky, spodní prádlo, boty, doplňky. S nákupem ale příliš neotálejte, kousky rychle mizí, a tak se může stát, že na vás zbudou pouze malé, nebo naopak příliš velké velikosti. Pokud vám už teď přeplněná nákupní centra nahánějí hrůzu, můžete si své favority objednat z pohodlí domova přes e-shopy. Výběr toho nejlepšího najdete v naší fotogalerii.

Autor: Aneta Valešová