Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

10 základních kousků, se kterými zvládnete celé léto

Fotografie
23. června 2019 | 06:00

Potřeby šatníku se s každou sezonou mění. Nezáleží na vašem stylu, tyto základní kousky si snadno přizpůsobíte a zvládnete s nimi hravě celou letní sezonu. Které to jsou?

Pokud organizujete šatník nebo chcete kompletně změnit svůj styl, nejprve se zaměřte na základy šatníku. V každé sezóně je potřeba něco jiného. V létě je nutností vlastnit těchto 10 klíčových kousků.

Světlé barvy k létu patří a bílou zkombinujete se vším. Začněme proto bílými džínami, které ihned váš vzhled osvěží. Navíc je můžete nosit i na jaře a na podzim. Potom je tu bílé tričko, které využijete úplně celý rok, pořiďte si proto kvalitní a dobře padnoucí kousek, protože ho opravdu unosíte. Narozdíl třeba od jednobarevného tílka, které budete nosit jen v létě.

Z vršků pak do základu patří lehké sako z bavlny nebo plátna. Materiály hrají v létě velkou roli. Pokud nejste "sakový typ", pořiďte si denimovou bundu, která se taktéž hodí ke všemu. Důležité jsou i šaty a stejně jako u saka dbejte na výběr materiálu. Nejlépe poslouží lněné šaty.

5046699:gallery:true:true

V létě samozřejmě nesmíme zapomenout ani na plavky. Za nás jsou nejlepší jednodílné. Schovají kdejaký faldík a navíc je můžete využít na dovolené s kraťasy jako top. I boty se počítají do šatníku. Pořiďte si kožené sandálky v neutrální barvě a ještě bílé tenisky, které se budou hodit i na jaro a na podzim.

5046719:gallery:true:true

Mezi hlavní letní doplňky pak patří kabelka, v létě se bude u všech outfitů vyjímat ta proutěná. Každý letní look pak vypadá skvěle s kloboukem, pokud jim nefandíte nebo vám nesedí, sáhněte alespoň po slunečních brýlích.

Podívejte se na základní kousky v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová