Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Chcete mít funkční šatník? Tyhle 3 variabilní kousky nutně potřebujete!

29. dubna 2019 | 06:00

V šatníku byste měla mít kousky, ze kterých složíte hned několik různých outfitů. Nejlepší jsou pak ty, které se dají nosit do práce i na víkend. Přesně takové jsme pro vás našly. Tři svršky, které jsou velmi variabilní. Můžete je nosit kamkoliv, a navíc snadno oživí váš šatník. Pojďte se na ně podívat.

Klíčem k úspěchu je najít kousky, které se dají dobře kombinovat, dají se nosit s mnoha dalšími kousky, které už máte ve skříni, a přesto vás nikdy nebudou nudit. Tyhle tři svršky unosíte do práce i za zábavou. 

Květovaná halenka

Pořiďte si takovou, která bude hrát podobnými barvami jako některé kousky, které už doma máte. Barvu květů můžete propojit s kabelkou, s bundou nebo se sukní. O víkendu k ní užijete džíny.

Květovaná halenka
Autor: archiv firem
Halenka: Cellbes, sukně: Mango, kabelka: Orsay, boty: Högl, džíny: Esprit, kabelka: C&A, boty: Humanic

Pastelové sako

Další kousek je nezbytný zejména v kanceláři: sako. Pořiďte si ale nějaké hravější, třeba v pastelové barvě. V práci bude vypadat profesionálně a o víkendu s šatičkami zase hravě.

Pastelové sako
Autor: archiv firem

Sako: Aboutyou.cz, kalhoty: Aboutyou.cz, Only, halenka: S.Oliver, kabelka: Baťa, boty: Humanic, šaty: F&F, boty: Zara, kabelka: Orsay

Všechny kousky najdete v naší fotogalerii:

Colorblocking

Colorblocking je ten nejjednodušší způsob, jak dostat barvy do konzervativního kancelářského looku. Zbytek ponechte v tmavých barvách. Naopak o víkendu barvu vyzdvihněte a přidejte pohodlné tenisky a crossbody kabelku.

Color blocking
Autor: archiv firem

Svetr: Aboutyou.cz, Only, kalhoty: Aboutyou.cz, Vero Moda, kabelka: F&F, boty: Deichmann, sukně: Stradivarius, boty: Baťa, kabelka: Reserved

Autor: Markéta Luštincová