Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

10 letních trendů, které můžete koupit už teď: Kde a za kolik?

21. dubna 2019 | 06:00

Nic nedokáže tak krásně navodit náladu na léto jako nákupy právě letních kousků. Které budou letos obzvlášť trendy a které můžete koupit už teď – a zkrátit si tak čekání?

Začneme kouskem, který nosí všechny módní blogerky i influencerky. Kdo jede na dovolenou, tomu nesmí chybět háčkovaný top. Dá se kombinovat se vším od pouzdrové sukně až po mom džíny.

I v létě můžete do práce v kostýmku. Na výběr budou zejména světlé barvy a příjemné chladivé materiály. Pokud kostýmkům neholdujete, pořiďte si alespoň místo džínů volnější kalhoty. K nim pak můžete obléct krásnou bílou letní halenku. Letos nejlépe s perforováním nebo s anglickou výšivkou.

Klobouk k létu patří, stejně jako sluneční brýle. Už teď seženete v obchodech spoustu slaměných kousků, ze kterých se vám až podlomí kolena. V létě vám nesmí chybět hlavně šaty. Letos se budou nosit zejména maxi a midi délky. Opět se nevyhneme ani leopardímu vzoru a místo malých černých tu budeme opět mít malé bílé.

Nejen na dovolené by vám neměla chybět velká taška z přírodních materiálů – vezmete ji na pláž i do města. Na nohy letos nazujte skoro neviditelné sandálky s velmi úzkými pásečky. A na nákupy se můžete vydat už teď. Podívejte se do naší fotogalerie, kde výše popsané kousky seženete:

Autor: Markéta Luštincová