Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak si vybrat správné bílé tričko? Najděte to nejlepší pro sebe!

5. července 2017 | 06:00

Nenašli jste ještě své vyvolené bílé tričko a hledáte ho už týdny? Stále nemůžete najít ten správný střih? Nezaměřujte se pouze na jedno tričko, mějte jich doma více. Volnější, upnuté a z různých materiálů.

Bez bílého trička si snad ani nedokážeme svůj šatník představit. Bílé tričko unosíte jak k obyčejným džínům, tak k extravagantní barevné sukni, protože i k extra výraznému kousku se bílé tričko hodí. Když už nevíte, jak nějaký kousek zkombinovat, bílé tričko vás vždy zachrání. Rozhodně se vyplatí si koupit alespoň dvě: když se vám jedno ušpiní, nemusíte se stresovat.

Když si jdete koupit nějaký ten nový kousek do šatníku, vždy ho zkoušejte, bílé tričko nevyjímaje. Na výběr je samozřejmě několik druhů bílých triček. Nezáleží jen na jeho střihu, ale i na materiálu. Prodávají se zejména bavlněná trička, ale i hedvábná. Velký rozdíl je i mezi tričkem, pod kterým není nic vidět, a tričkem, které je průsvitné a "nechá prokouknout" podprsenku. Ta v tomto případě může být tělová, nebo naopak výrazná a velmi viditelná. 

Volné tričko

Volnější – třeba s kapsičkou – volte na den, kdy se chcete cítit pohodlně, třeba když plánujete nějakou delší cestu. Takové tričko je vhodné zastrkat do džínů. Volné tričko vypadá dobře s véčkovým výstřihem, pod kterým vám může vykukovat třeba krajková podprsenka. Navíc zdůrazní siluetu a prodlouží vám postavu.

H&M, 349 Kč
Autor: archiv firem

Upnutější varianta

Upnutější trička se hodí zejména k širším sukním nebo k boyfriend džínům. Mohou mít větší výstřih nebo mohou být až ke krku. Verze ke krku nenechá vykouknout vaše spodní prádlo.

Zara, 199 Kč
Autor: archiv firem

V naší galerii si alespoň jedno bílé tričko určitě vyberete!

Podívejte se na video, jak nosit bílé tričko:

Video se připravuje ...
5 způsobů, jak nosit bílé tričko • VIDEO: Youtube.com_Cladwell/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová