Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Psaníčka a kabelky: Unosíte je ke slavnostním šatům a po celý rok

23. prosince 2018 | 06:00

Bez kabelky by to nešlo, a to ani na večírku. Některé krásně doplní váš look a mohou nahradit i šperk. Unosíte je na večírky, plesy, do divadla a v létě třeba i na svatbu. Jaké se nejvíce hodí na slavnostní události a kde je koupíte?

Vzít si na večírek běžnou kabelku, kterou nosíte do práce, vhodné opravdu není. Nehodí se totiž svou velikostí ani provedením. Na slavnostní chvíle mějte připravené psaníčko – a je jen na vás, zda zvolíte to do ruky nebo variantu s řetízkem, která je přece jen vhodnější, protože místo kabelky můžete chytit do ruky třeba sklenku šampaňského.

Při výběru dávejte pozor na to, jaké šaty si berete. Čím složitější šaty máte, tím jednodušší kabelku volte. Krásné třpytivé kousky najdete třeba v obchodě Baťa za 599 korun nebo v CCC za 299 korun. Pokud toužíte po zdobném kousku, který doplní jednoduché šaty, jděte do Orsay, krásná psaníčka zde najdete za  ceny od 499 korun.

Extravagantní kousky najdete v obchodech Reserved nebo Zara. A pokud chcete opravdu něco netradičního, zkuste flitrovanou ledvinku, tu zakoupíte v obchodě Bershka za 449 korun.

Bershka, 449 Kč
Autor: archiv firem

Ty nejkrásnější kousky si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová