Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tohle jsou džíny z nových kolekcí! Letos si určitě vyberete, podívejte se, jaké jsou v obchodech!

9. listopadu 2018 | 06:00

Trendy rozhodně ovlivňují i džíny. Letošní kolekce jsou plné rozmanitých střihů. Jakým kouskem obohatíte svůj zimní šatník? Sáhnete po klasice, nebo vyzkoušíte něco nového?

Milovnice skinny džínů se mohou opět zaradovat, letošní kolekce jsou jich plné. Nosí se zejména v tmavším provedení a návrat opět zažívají plísňáky. Trendy jsou i rovné střihy. V jednoduchosti je sice krása, ale co si pořídit alespoň jeden zdobnější kousek?

Na výběr máte ozdoby perliček, květinové výšivky, lampasy, patchwork a roztrhaný spodní lem nohavic. Na ten letos narazíte opravdu všude, stejně jako na ohrnuté nohavice, které se nosí na všech střizích. Snadno si je můžete ohrnout nebo ustřihnout i doma. Stačí vzít starší džíny, které vás už přestaly bavit.

Velký boom však letos zažívají zejména široké střihy. Vrátily se zvonáče a široké zkrácené nohavice, které odhalují kotníky. Mnoho žen se jim raději vyhne, protože neví, jak je kombinovat. To ale není až tak těžké. 

Zvonáče jsou většinou dlouhé, tak abyste je netahala po zemi, noste k nim podpatky. Ke zkráceným délkám se hodí lodičky, ale aby vám nebyla zima, pořiďte si vyšší kotníkové boty nebo kozačky a kalhoty přes ně přetáhněte. K širokým kalhotám volte upnutější vršky, abyste si zbytečně nepřidala na objemu.

Mango, 1299 Kč
Autor: archiv firem

To nejlepší z nejnovějších kolekcí si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová