Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Lodičky do práce i do společnosti? Tyhle nutně potřebujete!

19. září 2018 | 06:00

Lodičky jsou jednoznačně symbolem ženské elegance. Klasické černé a ty v tělové barvě by měla mít každá žena ve svém botníku. Co se ale vrhnout do barev a potisků tohoto podzimu? Okouzlíte tak nejen v práci, ale i na večírku!

Podzimní módní trendy jsou nám všem už jasné. A ani lodičky nezůstávají pozadu. V obchodech seženete kousky se zvířecími vzory, hojně jsou zastoupeny i trend kostky a také výrazné barvy. Doma je potřeba mít jak klasický černý pár, tak nějaký výraznější. Z letošních kolekcí si proto určitě vyberete. 

Lodičky se širokým podpatkem si nechte spíš do kanceláře nebo do města, stejně tak vzor kostek je určen spíš na den. Jinak se ale barev ani vzorů bát nemusíte. Z práce můžete vyrazit rovnou na společenskou událost. Stačí vyměnit velkou kabelku za elegantní psaníčko a můžete jít.

Navíc se hodí jak k elegantnímu outfitu, tak třeba k roztrhaným džínám. Krásně prodlouží nohy a zeštíhlí lýtka. A jsou zkrátka perfektní na začátek podzimu, když zrovna chcete obout podpatky.

5170703:gallery:true:true

Pokud chcete lodičky nosit výhradně do práce, jděte do obchodu CCC, kde pohodlné kožené kousky seženete od 1299 korun. Naopak kousky, které se budou hodit na jakoukoliv příležitost, najdete v obchodě Zara od 999 korun nebo v Marks & Spencer od 699 korun.

Ty nekrásnější kousky si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová