Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Milujete černé spodní prádlo? Letos si přijdete na své, tyhle novinky jsou v obchodech!

2. listopadu 2018 | 06:00

Ženy mají ve svém prádelníku nejčastěji černé a tělové spodní prádlo. My se tentokrát zaměříme na to černé a ukážeme vám jeho nekonečné možnosti. Jaké se letos nosí a kde koupit ty nejoriginálnější kousky?

Můžete být romantička nebo třeba rebelka, černé prádlo se neztratí ani u jedné z vás. V obchodech najdete jak jednoduché modely, tak i ty zdobené krajkami, šněrováním, různě dekorovanými ramínky a ty v netradičních střizích. Černý kousek také jistě potěší vašeho partnera, zejména pak nějaký odvážnější.

Pokud pátráte po opravdu zajímavém kousku, pořiďte si takový, který bude vidět i pod svetrem díky svému originálnímu střihu. Vzbudíte tak dojem, že máte pod svrškem krajkované tričko.

Viditelné kousky jsou opravdu trendy a využívají zejména zdobení krajkami, jak můžete vidět na obrázku níže. Kousek je z obchodu Tezenis za 499 korun. Podobné kousky najdete i v obchodě Etam za 969 korun a spoustu podobných podprsenek nabízí i internetový obchod Aboutyou.cz. 

Tezenis, 499 Kč
Autor: archiv firem

Jednoduché, ale zároveň propracované modely najdete u značky Timo v nové kolekci Black Star, kterou tvořili mladí návrháři. Navíc si zde vyberou i ženy s větším poprsím, a to až do velikosti H. Další jednoduché modely najdete i u značky Lindex za 499 korun. Ženy s menším poprsím si mohou dovolit i podprsenky bez kostic, takzvané bralettky, které nepřestávají být trendy.

Timo: podprsenka, 1149 Kč, kalhotky, 399 Kč
Autor: archiv firem

Přestože jsme se v tomto článku zaměřily více na podprsenky, trendy ovlivňují i kalhotky. Ty se letos opět objevují s vyšším pasem. Nejenže jsou mnohem zdravější než tanga, ale také krásně vytvarují postavu a jsou pohodlné. Upínat se k nim nemusí jen starší ženy, naopak jsou vhodné i pro mladé dívky, díky rafinovaným detailům totiž vypadají opravdu sexy. 

Než se vrhnete na nákup nové podprsenky, prohlédněte si ty nejhezčí kousky v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová