Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

V džínách jako princezna! Víme, jak je nosit a kde nakoupit

10. prosince 2018 | 06:00

Džíny nesmějí chybět žádné z nás. I v královských rodinách jsou za určitých okolností povoleny. Kate Middleton miluje skinny džíny, zatímco španělská královna nosí zvonáče. My pro vás našly obdobné modely. Které džíny upřednostníte vy?

Pro některé veřejné akce či výlety volí členky královských rodin džíny. Nosila je už princezna Diana. Investovala zejména do střihu mum džín, ikonického střihu 90. let. Doma měla hned několik variant, nejčastěji však nosila ty světlé. 

Ačkoliv je královna Alžběta obecně proti nošení kalhot, nosí je vévodkyně Kate i Meghan. Obě si oblíbily skinny variantu. Meghan jsme zatím jako členku královské rodiny neviděli v jiných než černých džínách, ty nosí i Kate Middleton, která má ale ráda i modré, nebo dokonce korálově červené džíny.

Jsou tu i ženy, které milují tmavé zvonové džíny – jako královna Španělska Letizia a královna Jordánska Ranija. Švédská princezna Madeleine zase upřednostňuje bílé skinny džíny.

5402427:gallery:true:true

Americká modelka a členka královské rodiny princezna Marie-Olympie Řecká a Dánská je známá tím, že se dress codem příliš netrápí. Proto jako jedna z mála členek královské rodiny nosí topy na ramínka, krátké sukně a také roztrhané džíny. Řekněme, že tohle by u královny Alžběty nejspíš neprošlo. Mladá princezna se však drží raději trendů než pravidel.

5402429:gallery:true:true

Podívejte se na všechny členky královské rodiny v džínách i na tipy na jejich nákup:

Autor: Markéta Luštincová