Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Večírek se blíží a nemáte co na sebe? Tipy, co nakoupit a jak to zkombinovat!

16. prosince 2018 | 06:00

Nevíte si rady s tím, co si vzít na vánoční večírek nebo večeři? My pro vás máme pět skvělých outfitů, ve kterých dokonce můžete z práce rovnou za zábavou. Co si vzít a nezpůsobit faux pas?

Z práce rovnou na večírek? Žádný problém! Některé kousky vám zajistí pohodlí v práci i úspěch na vánočním večírku. Černé šaty, plisovaná sukně, ale i černý oblek můžou být součástí pracovního i společenského outfitu. A vůbec nezáleží na tom, zda máte v práci daný dress code, nebo ne.

Jistotou jsou malé černé. Ty má doma každá žena. K malým černým šatům obujte lodičky, nejlépe ty do špičky. Černou barvu rozbijte barevnou kabelkou, tu můžete sladit s náramkem nebo i jiným šperkem. Přes šaty klidně přehoďte koženou bundu nebo kabát.

Párty outfit
Autor: archiv firem
Šaty: Zara, 2999 Kč, kabelka: Orsay, 949 Kč, lodičky: Aboutyou.cz, Heine, 3120 Kč, bunda: Zoot.cz, Only, 1199 Kč, náramek: Dyrberg/Kern, 3649 Kč

Z kanceláře rovnou na večírek

Další outfit se také skládá ze základních kousků, a to z černého saka a společenských kalhot. Oblek se hodí do práce i na společenskou událost. Pod sako oblékněte blůzku, do ruky vezměte psaníčko a na nohy zdobné lodičky.

Párty outfit
Autor: archiv firem
Psaníčko: Baťa, 599 Kč, kalhoty: Orsay, 799 Kč, sako: Orsay, 1299 Kč, lodičky: Orsay, 799 Kč, halenka: Zoot.cz, 499 Kč

Na sváteční večeři

Pro ženy, které se raději černé barvě vyhýbají, jsou tu šaty barevné. Doplnit je můžete kotníkovými botami a kožíškem nebo sandálkami a blyštivým psaníčkem. Jako doplněk můžete použít i rudou rtěnku. Pokud zvolíte sandálky, raději počkejte až na večer a v práci se do nich přezujte.

Párty outfit
Autor: archiv firem
Kabátek: Zara, 2299 Kč, šaty: Aboutyou.cz, Vero Moda, 1037 Kč, náušnice: Dyrberg/Kern, 2799 Kč, boty: Humanic, 2199 Kč, rtěnka: L'Oréal, 239 Kč

Koktejlová párty

Pokud dostanete pozvánku na koktejlovou párty, sáhněte po šatech. Nutností jsou podpatky a zajímavé doplňky. Tato párty se nese v duchu elegance, přidat můžete i odvážnější trendy, třeba v podobě zdobného psaníčka.

Párty outfit
Autor: archiv firem
Šaty: Mango, 1599 Kč, psaníčko: Orsay, 499 Kč, boty: Baťa, 799 Kč, náušnice: Mohito, 149 Kč 

Možností je i sukně, nejlépe plisovaná nebo áčková. Oblékněte k ní bodýčko. Odvážnější ženy si mohou místo neprůhledného body s dlouhým rukávem vzít krajkované průsvitné body nenápadně odhalující spodní prádlo. Přidat stačí jednoduché kotníkové boty a zajímavou kabelku. 

Párty outfit
Autor: archiv firem
Sukně: H&M, 849 Kč, body: Zoot.cz, Only, 1199 Kč, kabelka: Mango, 999 Kč, náramek: Zoot.cz, 299 Kč, boty: Orsay, 799 Kč

V naší fotogalerii se můžete podívat, kde tyto kousky koupit:

Autor: Markéta Luštincová