Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Překvapení podzimu: 15 trendy kousků, které vám letos nesmějí chybět!

28. září 2018 | 06:00

Léto oficiálně skončilo, a tak je ten pravý čas doplnit podzimní šatník o pár nových kousků. My jsme pro vás vytvořily přehled, díky kterému budete na podzim vypadat trendově. Co by vám nemělo letos chybět? Vyrazte na nákupy!

Velmi populární jsou letos potisky. Kostky byly trendy už loňskou sezonu a stále se drží, letos k nim přibyly ještě zvířecí vzory, zejména pak leopard. Vyzkoušejte vzory mezi sebou kombinovat, letos se to nosí! Pokud si však netroufáte a svému smyslu pro módu příliš nevěříte, zůstaňte u jednotlivých kousků. Sázkou na jistotu jsou vzorované kostýmky, se kterými chybu při kombinaci vzorů neuděláte.

Mezi materiály frčí tvíd, umělé kožíšky a opět také manšestr, který nás šokoval už loňskou sezonu. Mnoho lidí se těmto materiálům záměrně vyhýbá. Ve tvídu si někteří připadají o 10 let starší. Abyste se tomuto faktu vyhnula, oblékejte tyto kousky s těmi mladistvými, jako jsou džíny, tenisky nebo jednoduché tričko.

5184127:gallery:true:true

Manšestr zase vypadá skvěle třeba na oversize bundičce a kožíšky jsou podle nás úžasné ve všech provedeních, jen mají tendenci zvětšovat, proto by se jim měly vyhnout ženy se silnější postavou. Nebo mohou vsadit pouze na doplňky, třeba kožešinové kabelky.

I na podzim noste sukně! Zabodujete s délkou midi i mini. Midi se hodí snad pro každou ženu, mini by měly zvolit ženy se štíhlejšíma nohama, současně by se však měly vyhnout podpatkům. Pokud máte raději šaty, letos si pořiďte kožené, ty nepotřebují žádné další doplňky. Noste je s kotníkovými botami a klidně je navrstvěte na košili nebo svetr.

Svetr a další vršky skvěle vypadají i v oversized provedení. Jsou navíc pohodlné a praktické. Třeba pod větší bundu obléknete ještě další teplou vrstvu. Jen k těmto kouskům oblékejte užší věci, jako jsou třeba skinny kalhoty.

Ve fotogalerii si můžete prohlédnout tipy na outfit i na nákup:

Podzimní zemité barvy snadno oživíte výraznými svetry – čím barevnější, tím lepší. Šatník můžete rozzářit i metalickými kousky ve stříbrných barvách. Pamatujte ale, že stříbrná vypadá lépe s tmavšími barvami, jinak se může stát, že budete vypadat jako vánoční stromeček. Svůj outfit ale můžete letos dozdobit i kousky s třásněmi nebo s výraznými logy. Co si takhle pořídit tričko, které bude vyobrazovat vaši oblíbenou značku?

5184180:gallery:true:true

Nesmíme zapomenout ani na obuv. Opět to jsou ošklivé tenisky jako z tatínkova botníku. Podle některých jdou tyto kousky kombinovat s čímkoliv, co máte ve skříni. Názor si udělejte sama. Za nás rozhodně vedou bílé boty v nejrůznějších provedeních. Někdo by mohl říct, že do podzimních plískanic nejsou zrovna praktické, ale když si pořídíte kožené, které jdou snadno vyčistit, oživíte každý outfit.

5184139:gallery:true:true

Autor: Markéta Luštincová