Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Podzimní plus size outfity! Můžete vyrazit v barvách i s kožíškem

Fotografie
7. října 2018 | 06:00

Podzimní outfity mohou být velmi hravé. Mnoho barev, materiálů a také vrstvení nám dává možnost vytvořit opravdu skvělé outfity. Radovat se mohou i boubelky, které si mohou dovolit víc, než si myslí. Jak by se tedy na podzim měly oblékat ženy s větší velikostí?

Na podzim si kupte delší kabát, ten opticky prodlouží vaši postavu. Nejlépe uděláte, když kabát přepásáte páskem, nebo si v obchodě rovnou vyberte takový, který už pásek má. Zdůrazníte tak nejužší část svého těla – pas.

Nezanevřete na barvy. Letos si pořiďte alespoň jeden kousek ve žluté, vínové nebo zelené barvě. Pokud máte raději černou, osvěžte celý outfit alespoň barevným šátkem či šálou nebo vzorovanými botami. Co se týká vzorů na oblečení, volte ty menší. Velké vzory by vás zbytečně opticky rozšiřovaly.

5197437:gallery:true:true

Pokud máte odvahu, můžete vyrazit i v ponču, které je nejlepší přepásat páskem, abyste svému tělu nepřidala příliš dalšího objemu. Nejlepším společníkem však budou šaty třeba s koženou bundou. Obujte k nim lodičky nebo kotníkové boty, ty ale jedině s černými punčochami, jinak si zkrátíte nohy.

K podzimu jednoznačně patří i kožešina. Sežeňte si buď kousek, který není tolik objemný – aby vám zbytečně nepřidával kila – nebo raději zůstaňte jen u doplňků. Letos se například nosí chlupaté kabelky, tak si udělejte radost!

Všechny outfity si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová