Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Okořeňte svůj styl a obujte drsné boty k něžným šatům! Kde koupit ty nejhezčí?

10. října 2018 | 06:00

Boty motorkářského či vojenského vzhledu tu rozhodně nejsou poprvé. Vrací se každou sezonu, protože – možná se to nezdá – jsou opravdu univerzálním kouskem na podzim a zimu! Jak je nosit a kde letos sehnat ty nejhezčí kousky?

Tyto kotníkové boty připomínají vojenskou obuv, mají hrubou podrážku, šněrování, přezky a jiné kovové zdobení. A letos je seženete třeba i s perličkami!

Mnoho z vás si je nekoupí, protože neví, jak je nosit a s čím je kombinovat. Možností je ale spousta! Pravidlo číslo jedna zní: S dalšími drsnými prvky to moc nepřehánějte. Skvěle vypadají ke kabátu, k romantickým šatům i k sukni. Pokud k nim chcete vzít koženou bundu, doplňte je právě romantickými a ženskými prvky.

5199370:gallery:true:true

Mistryní v jejich nošení je Olivia Palermo, která je nosí k plisovaným i pouzdrovým sukním, k šatům a elegantním kabátkům. 

5199373:gallery:true:true

Nejčastěji je najdete v černých barvách. Ty nejhezčí kousky seženete v obchodě Deichmann za 1199 korun nebo v obchodě Baťa za 1599 korun. Pokud toužíte po jiné barvě, vínové či hnědé, prodávají je například v obchodě Stradivarius za ceny od 1199 korun. Na všechny produkty a tipy, jak je nosit, se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová