Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Křivák, pruhy a džíny: Které kombinace oblečení nikdy nevyjdou z módy?

  • Fotogalerie

    1 fotografie

    29. ledna 2018 | 06:00

    Každá z nás má jistě ve své skříni kombinaci, na kterou se vždy může spolehnout, když je nejhůře. Pro některou to mohou být džíny a jednoduchý kabát, pro jinou zas šaty s koženou bundou. Jaké kombinace ale nikdy nevyjdou z módy, vždy vás zachrání a na ulici překvapí? Kterou z nich si zamilujete?

  • Květiny a pruhy

    3904438:gallery:true:truePrvní kombinace je poněkud odvážnější, ale funguje – květiny s pruhy. Zaměřte se na stejnou barvu květin a pruhů, ta dá vyniknout celku. K pruhované sukni si vezměte květovanou kabelku nebo vyzkoušejte klasiku v podobě květované sukně a námořnického trička.

     

     

  • Křivák a kotníkové boty

    3900071:gallery:true:trueCo naprosto nikdy nezklame, jsou kožený křivák a kotníkové boty, zejména chelsea boots, neboli perka. Tato kombinace jde k čemukoliv, vezměte ji ke kalhotám, sukni i k šatům a vždy budete vypadat dobře. Letos ale budete trendy, když si oblečete jednoduchý svetr nebo tričko, boyfriend džíny ve zkrácené délce a k nim právě klasické kotníkové boty a černý křivák. Červená rtěnka je pak skoro nutností!

     

  • Denim s denimem

    3904453:gallery:true:trueNebojte se, že když budete kombinovat džínové materiály, budete vypadat jako hrdinka Léta s kovbojem. Džínovina nikdy nevyjde z módy. Když vyrážíte třeba na oslavu, vezměte si k denimovému outfitu vysoké podpatky a výraznou rtěnku, naopak když se chcete držet při zemi, vystačíte si s teniskami. I slavná kráska Jennifer Lopez si denimovou kombinaci zamilovala.

     

  • Leopardí vzor a červené rty

    3904456:gallery:true:trueNěkdo "zvěřinové" vzory nemá rád, někdo na ně nedá dopustit. Faktem je, že ať si o leopardím potisku myslíte cokoliv, v módních trendech se drží už několik desítek let a ženy, které si ho oblíbily, mají zejména v zimě vyhráno. Leopardí chlupatý kabátek vypadá totiž naprosto úžasně. Noste k němu cokoliv – džíny, legíny s delším topem nebo šaty. Na co ale nesmíte zapomenout, je rudá rtěnka, která tvoří s leopardem nesmrtelnou kombinaci.

     

     

  • Červená s červenou

    3904429:gallery:true:trueČervená společně s červenou je jednoduše sexy. A to je nejspíš také ten důvod, proč nikdy nezklame. Vezměte si červené šaty a k nim rudou rtěnku nebo vyzkoušejte červený kostým. Pokud se bojíte, že budete vypadat jako Červená karkulka, rozbijte dva červené kousky jedním v bílé, černé nebo šedivé barvě. Boty, kabelku i doplňky pak volte střízlivé a minimalistické.

     

     

  • Výrazný doplněk a minimalistický outfit

    3904431:gallery:true:trueJednoduchý outfit a výrazné doplňky, to funguje vždycky. Hoďte se do minimalismu a vytáhněte ten nejbláznivější doplněk jako velké náušnice, výrazné sluneční brýle, klobouk, barevnou kabelku nebo boty. Co je jednoduchý outfit? Džíny, bílé nebo červené tričko, šaty klasického střihu nebo monochromatický outfit.

     

     

  • Kombinace výrazných barev

    3904434:gallery:true:truePokud milujete barvy, je tato kombinace přesně pro vás, hra s více výraznými barvami má však svá pravidla. Jedna barva jednoduše nestačí. Zaměřte se na barvy, které jdou kombinovat, zejména pak na jejich barevný tón. Skvěle vypadá modrá se zelenou, žlutá s modrou, fialová s červenou nebo vínová s oranžovou.

     

     

  • Výrazné náušnice a šátek

    3904436:gallery:true:trueVýrazné náušnice a šátek ozvláštní nejeden outfit. Vezměte své oblíbené výrazné náušnice a šátek si uvažte buď kolem krku, nebo v létě třeba do vlasů. Uvidíte, že tato kombinace zapůsobí a jen tak vás bavit nepřestane.

     

     

  • Krajka s kůží

    3904445:gallery:true:trueNěžná, a přitom drsná kombinace krajky a kůže nás nepřestává bavit. Jemnost krajky usměrňuje kůži a dává jí romantický nádech. Neváhejte a k jakémukoliv koženému kousku přidejte krajku. Takové krajkové šaty s koženou bundou jsou nepřekonatelné.

     

     

Autor: Markéta Tošnarová
Klíčová slova:  trendy, móda, styl, kombinace, oblečení
Diskuse ke článku
.