Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Pořiďte si do šatníku kabát velbloudí barvy

21. ledna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Jak se vám líbí kabát velbloudí barvy, který si oblíbila herečka a zpěvačka Vanessa Hudgens?

Herečka a zpěvačka Vanessa Hudgens (28) miluje oblečení inspirované boho stylem, ale také kousky s nádechem retra. Sama se v minulosti snažila rozjet svou vlastní módní značku, při jejíž tvorbě se inspirovala hlavně módou z ulice, ale kousky byly elegantní a především nositelné.

I tentokrát zvolila outfit, ve kterém je jasně čitelný její oblíbený styl. Vsadila na zemité barvy. Ty totiž snědší Vanesse perfektně ladí k pleti. Svetrové šaty, vysoké kozačky na kolena i kabát velbloudí barvy patří mezi velké hity aktuální sezony. A proto není divu, že hereččin model je opravdu bezchybný.

Buďte jako Vanessa Hudgens

Kabát ve velbloudí barvě se drží na módním výsluní už od loňské sezony a rozhodně ze žhavých trendů jen tak nevypadne. Investice do něj se tak opravdu vyplatí. Nemusíte ho samozřejmě nosit jen přes šaty, skvěle se hodí i ke kalhotám nebo džínám. Je totiž opravdu univerzální a zvládnete s ním hravě vytvořit ležérní i prudce elegantní outfit.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kabát: Zoot.cz, 3679 Kč, svetrové šaty: Lindex, 500 Kč, kozačky: Humanic, 2299 Kč, kabelka: Baťa, 629 Kč a náušnice: H&M, 119 Kč