Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Ležérní outfit podle hollywoodské herečky

11. března 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Vyzkoušejte třeba ležérní outfit herečky Anny Kendrick.

Americká herečka Anna Kendrick (31) má drobnou postavu, a tak jí sluší téměř všechno. Na společenské události nejraději obléká těsné koktejlky a obouvá hodně vysoké podpatky, které jí prodlouží postavu. I když nepatří mezi klasické hollywoodské krásky, svým stylem oblékání inspiruje ženy po celém světě.

Nás inspiroval jednoduchý, ale přesto stylový outfit, ve kterém herečka vyrazila do lázní strávit volný den. Anna oblékla rovně střižené džíny s dírou na koleni a k nim šedé tričko. Navrch přidala hnědý kožený křivák. A aby nebyl její model fádní, přidala modrou kabelku a modré kotníčkové boty na širokém podpatku.

Buďte jako Anna Kendrick

Outfit, který herečka oblékla, bude slušet malým i vysokým ženám. Pod volným tričkem navíc schováte i nějaké to zimní kilo navíc. Místo koženého křiváku můžete obléknout bomber nebo třeba džínovou bundičku, a dodáte tak outfitu sportovní nádech.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Bunda: H&M, 1299 Kč, tričko: Lindex, 349 Kč, džíny: Takko, 799 Kč, kabelka: Humanic, 899 Kč, boty: Humanic, 899 Kč a sluneční brýle: Topshop.com, cca 500 Kč

ZDE sledujte další stylové outfity slavných žen!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Chelsea neboli perka mají několik podob. Našly jsme je pro vás! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ