Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: Co říkáte na outfit inspirovaný vojenským stylem?

11. února 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Co takhle vyrazit do ulic v podobném outfitu jako modelka Gigi Hadid (21)?

Americká topmodelka, která se v poslední době řadí mezi deset nejžádanějších modelek světa, má samozřejmě k módě neuvěřitelně blízko. Stylové módní kreace nepředvádí jen na přehlídkových molech, ale i ve volném čase. V jejím šatníku najdete sportovní, elegantní i třeba rockerské kousky. Jednou vyrazí do ulic v sofistikovaných šatech a botách na vysokém podpatku, jindy natáhne roztrhané džíny a obuje tenisky. Tahle holka je jako chameleon, ale všechny její podoby jsou skvělé!

Bylo jen otázkou času, kdy se talentovaná Gigi s citem pro módu vrhne do něčeho vlastního. Spojila se se svou oblíbenou značkou Tommy Hilfiger a navrhla pro ni kolekci inspirovanou námořnickými prvky.

Buďte jako Gigi Hadid

Jako topmodelka se klidně můžete obléknout i vy a rozhodně vás to nemusí stát majlant. Inspirujte se ležérním rockovo-army outfitem. Stačí spojit kožené kalhoty nebo legíny, khaki tričko a kabát a pohodlné kotníkové boty.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kabát: Zoot.cz, 857 Kč, tričko: H&M, 249 Kč, kalhoty: topshop.com, cca 1000 Kč, kabelka: obag.cz, 3360 Kč a boty: Humanic, 999 Kč

ZDE najdete další stylové outfity slavných žen!