Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Inspirujte se americkou královnou krásy!

8. dubna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát nás inspirovala americká královna krásy Olivia Culpo (24).

U nás je americká královna krásy a Miss Universe 2012 Olivia Culpo neznámá, ale v Americe sklízí velké úspěchy. Je na čase se s ní trochu seznámit – nebo alespoň s jejím módním stylem, který je opravdu vytříbený. Olivia se totiž pomalu, ale jistě stává světovou módní ikonou, které neunikne jediný žhavý trend.

Na ulici ji nejčastěji potkáte ve zkrácených topech, které odhalují její perfektní bříško, a v různých typech sukní. Nosí propínací mini, sexy pouzdrovky, ale i extravagantní kousky, třeba koženou sukni z třásní. V té si asi do města nevyrazíme, ale v koženkových kalhotách a tričku s rafinovaným šněrováním klidně ano. Právě tuto kombinaci oblékla tento týden do ulic Los Angeles.

Buďte jako Olivia Culpo

Pokud se vám tato kombinace líbí, rozhodně není nutné, abyste k ní ještě přidávala nápadný kožíšek. Teď, když už se o slovo hlásí jaro, vám bohatě postačí minimalistická vestička. A boty? V kožených polobotkách rozhodně nic nezkazíte!

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Tričko: Zoot.cz, 779 Kč, kalhoty: H&M, 699 Kč, vesta: Zoot.cz, 949 Kč, kabelka: Lindex, 899 Kč, boty: Vagabond, 2599 Kč a sluneční brýle: vemzu.cz, 349 Kč

Podívejte se, jak je Olivia Culpo krásná:

Video se připravuje ...
Podívejte se na nejkrásnější ženu světa roku 2012! • VIDEO: youtube.com_Believe/BPŽ