Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Styl podle celebrit: Těhotná Amal v elegantním modelu. Inspirujte se!

1. dubna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Jak se vám líbí model těhotné právničky Amal Clooney?

Elegantní právnička Amal Clooney inspiruje svými uhlazenými a decentními outfity celý svět. Dokonce se říká, že spolu s vévodkyní Kate patří v současné době mezi nejvýraznější módní ikony. Od Amal se, co se módního stylu týče, můžeme opravdu mnohé naučit. Je-li vám styl seriózní právničky, která umí elegantně nosit i džíny a kožený křivák, blízký, inspirujte se u ní i vy.

Amal dává sice přednost eleganci, ale když se chce cítit pohodlně, natáhne roztrhané džíny, volný svetr a pohodlné boty pánského typu. I v takovém outfitu však vypadá perfektně, a navíc i sexy. Tentokrát ale oblékla červené pouzdrové šaty, ve kterých už se jí nápadně rýsovalo těhotenské bříško. V červnu totiž mají přijít na svět dvojčata Clooneyovi. K červeným šatům oblékla nadčasový béžový kabátek a nesměla chybět ani praktická kabelka, do které se vejde všechno potřebné.

Buďte jako Amal Clooney

Být elegantní i v roztrhaných džínech je umění. Amal se v módě vyzná a má styl, který očaroval i hollywoodského idola George. Zkuste se jejími modely inspirovat. Červené pouzdrovky s dlouhým rukávem se vám ve skříni neztratí. Můžete je zkusit kombinovat v různých stylech. S květovanými balerínkami jako Amal nebo klidně s lodičkami a drobným psaníčkem i teniskami a batohem.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Kabát: H&M, 1499 Kč, kožená kabelka: Lindex, 2999 Kč, balerínky: Humanic, 599 Kč a šaty: Zoot.cz, 689 Kč

Boty jsou při sestavování outfitu velmi důležité. Podívejte se, jaké jsou právě teď v nových jarních kolekcích:

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Trendy boty na jaro! Metalické barvy, semiš i květinové potisky • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ