Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

To je podoba! Porovnejte herce ze seriálu Bohéma s těmi skutečnými!

13. ledna 2017 | 06:00

Seriál České televize Bohéma začíná už tuto neděli a rozhodně byste si ho neměli nechat ujít. Pokud jste si zamilovali seriál První republika, potom se můžete opět těšit na skvělou podívanou. O dramatické životní osudy nebude nouze.

Ještě zajímavějším aspektem tohoto seriálu je to, že vychází z reálných základů. Před očima se vám budou odehrávat osudy herců, které jste vždy milovali ve filmech pro pamětníky. To, jakým těžkým životním rozhodnutím museli čelit, nebylo na stříbrném plátně patrné. Zjistíte, a možná vás to překvapí, jaké byly tyto filmové legendy doopravdy.

Video se připravuje ...
Trailer k seriálu Bohéma • VIDEO: youtube

Nikdo z nás by se nechtěl ocitnout na jejich místě, protože životní volby, které byli nuceni dělat, nebyly snadné. Kdo obstál a kdo v této životní zkoušce propadl, odhalí děj seriálu. Není vůbec lehké ztvárnit postavu tak dobře známou. Jsme zvědaví, jak si s tím herci poradili. Zatím se můžete podívat, jak se povedla alespoň vizuální podoba herce a originálu. Není to zlé, viďte? Která dvojice herců se vám líbí víc, Saša Rašilov jako Oldřich Nový, David Novotný jako Jaroslav Marvan, Michal Dlouhý jako Zdeněk Štěpánek, Vladimír Javorský jako Vlasta Burian nebo Jaroslav Plesl v roli Miloše Havla?