Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Od začátku roku už tři svatby! Kdo z českých celebrit do toho praštil?

18. ledna 2017 | 06:00

Nový rok, nový život, alespoň u tří párů z českého šoubyznysu. Stvrdit manželský slib se rozhodli Ondřej Soukup s Lucií Šoralovou, Nela Boudová s přítelem Sašou a Pavel Zedníček s Hankou Kousalovou.

Na konci roku proběhla na jednom z Kanárských ostrovů tajná svatba Nely Boudové (49) a jejího dlouholetého partnera Saši (43). "Stihla jsem to před padesátkou," napsala herečka k fotce na sociální síti. Svatba u moře se nesla v uvolněném duchu, herečka měla originální šaty a ženich oblékl džíny. Herečka má z předchozího vztahu s Janem Lekešem dva syny, ale provdaná za něj nebyla.

Zato Ondřej Soukup (65) se stal ženatým mužem podruhé, začátkem ledna si vzal Lucii Šoralovou (40), se kterou má dvě děti. Pár si řekl své ano na Novém zámku v Kostelci nad Orlicí, který zveřejnil na své facebookové stránce video přímo z obřadu. Nevěsta zvolila netradiční černé šaty a za svědka Soukupovi šel Michal Kocáb, který nedokázal skrýt dojetí.

Video se připravuje ...
Ondřej Soukup se tajně oženil! Vzal si dlouholetou milenku Lucii Šoralovou • VIDEO: Nový zámek Kostelec nad Orlicí

A do třetice se oženil Pavel Zedníček (67), který si vzal svou dlouholetou partnerku Hanku Kousalovou (54). Po třinácti letech vztahu se rozhodli do toho praštit na Floridě v okruhu přátel a oddávajícím byl syn Waldemara Matušky.

 

Autor: luh