Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: Pohodlný outfit podle topmodelky Karlie Kloss!

22. prosince 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Zkuste se inspirovat modelkou, která miluje ležérní styl.

Americká topmodelka Karlie Kloss je čím dál tím oblíbenější. A víte proč? Protože mimo přehlídková mola je zkrátka úplně normální! Příliš se nemaluje, nosí ležérní a pohodlné oblečení a na každého se usmívá. A proto ji celý svět miluje a návrháři i reklamní kampaně se o ni perou.

Karlie navíc vypadá skvěle úplně ve všem. Sexy šaty si nechává na večírky, večerní róby zase na významné společenské události. Ve volném čase dává přednost klasice v podobě roláků, jednobarevných triček, džínů a především bot bez podpatku. Tentokrát vsadila na černou, která hraje v jejím outfitu hlavní roli. A aby model rozzářila, oblékla bundičku s červeno-černou kostkou.

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Malé černé šaty 3krát jinak! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Buďte jako Karlie Kloss

Sehnat u nás dámskou kostkovanou bundu v oversized střihu je poměrně oříšek. Můžete ji však nahradit kostkovaným pončem, které koupíte téměř v každém obchodě s módou. Barvy můžete zvolit podle svého vkusu. Navíc pončo můžete obléknout přes tričko, svetr i bundu. Je zkrátka ohromně multifunkční.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Pončo:Zoot.cz, 439 Kč, rolák: H&M, 599 Kč, džíny: Lindex, 899 Kč, kabelka: Baťa, 1199 Kč, sluneční brýle: TopShop.com, cca 500 Kč a kozačky: Humanic, 1399 Kč

Zde sledujte další stylové outfity slavných žen!