Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: Jednoduché kousky vytvoří dohromady skvělý outfit!

29. října 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Opět nás zaujala modelka Karlie Kloss, která je ve světě módy jako ryba ve vodě.

Modelka Karlie Kloss vypadá skvěle ve všem. V jejím šatníku je spousta sexy šatů, které nosí především na společenské večírky, večerních rób hodných červeného koberce, ale převládají jednoduché kousky, kterým dává přednost ve volném čase.

Ve skříni má nespočet jednobarevných triček, především těch bílých, padnoucích džínů v různých odstínech a také elegantních sáček. Když všechno spojí dohromady, vznikne sice všední, ale stylový a především slušivý model. Tento základ můžete doplnit o lodičky, tenisky, kozačky nebo třeba perka.

Buďte jako Karlie Kloss

Základní kousky jsou v každém ženském šatníku nutností. Všechny se skvěle dají kombinovat mezi sebou. Pokud z nich chcete vytvořit spíše elegantní outfit, nezapomeňte obout lodičky a celý model ozvláštněte náhrdelníkem a nápadnými náušnicemi.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Sako: Lindex, 1299 Kč, džíny: TopShop, cca 1200 Kč, tričko: Zoot.cz, 279 Kč, boty: Humanic, 699 Kč, náhrdelník: H&M, 299 Kč a náušnice: H&M, 149 Kč

Zde sledujte další stylové outfity slavných žen!