Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Olivia Palermo zkombinovala všechny jarní trendy

5. května 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Kousky, které jsou momentálně v kurzu, předvedla Olivia Palermo.

K příležitosti otevření nového obchodu Schutz v Beverly Hills si módní ikona Olivia Palermo oblékla bomber, který je momentálně velice trendy. Ten její je zepředu nenápadně posetý květy. Ke sportovnímu, avšak romantickému bomberu oblékla roztrhané džíny a šněrovací boty, které romantický look umocňují. Jako doplněk zvolila úzkou šálku kolem krku.

Olivia je známá svým vytříbeným módním vkusem a nenuceností v oblékání. Pokud se vám tento její outfit líbí, nebojte se a vyzkoušejte ho také. Momentálně je v obchodech velká nabídka bomberů i šněrovacích bot.

Buďte jako Olivia Palermo

Tento outfit je na jaro jako dělaný, bomber vás ochrání před chladem, a navíc je v kurzu. Bundičku seženete i v jednodušších variacích bez květin. Pokud nechcete do bomberu investovat, vyměňte ho za koženou bundu ve světlejších tónech. Hodinky, které Olivia má, můžete nahradit jednoduchým náramkem. Samozřejmě přidejte i kabelku, ideální bude mini crossbody v tlumeném tónu.

Autor: profimedia

Bomber: Stradivarius, 1999 Kč, halenka: H&M, 399 Kč, džíny: H&M, 1299 Kč, boty: Humanic, 1999 Kč, šálka: H&M, 249 Kč, kabelka: Stradivarius, 399 Kč, hodinky: H&M, 499 Kč

Inspirujte se i dalšími módními trendy českých i zahraničních celebrit!

Autor: Markéta Tošnarová