Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Styl podle celebrit: Podzimní outfit podle Jennifer Aniston

13. října 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme!

Herečka Jennifer Aniston sice za necelé tři roky oslaví padesátku, ale její šatník je plný mladistvých kousků, kterými by nepohrdla ani dvacítka. Není důvod vyhýbat se aktuálním módním trendům. Jennifer vypadá skvěle, a tak na sebe může klidně upozorňovat. Tentokrát vyměnila sexy koktejlky za roztrhané džíny a maximálně stylový bomber.

Pod bomber Jen oblékla bílé tričko s potiskem a obula stylové tenisky. V těch vám během studenějších podzimních dnů bude pravděpodobně zima, takže je klidně vyměňte za kotníková perka nebo lakované polobotky. Samozřejmě nezapomeňte ani na klobouk, na který je právě teď ideální čas.

Buďte jako Jennifer Aniston

Pokud se vám outfit líbí, ale některý z kousků není podle vašeho gusta, klidně ho vyměňte. Boyfriend džíny mohou nahradit slimky, bomber zase kožený křivák a tričko s potiskem třeba hřejivý rolák.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Tričko: Lindex, 599 Kč, kalhoty: H&M, 899 Kč, bomber: Zoot.cz, 869 Kč, tenisky: Humanic, 1799 Kč, klobouk: TopShop, cca 500 Kč a kabelka: Deichmann, 499 Kč

Zde sledujte další outfity slavných žen!