Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: I topmodelky nosí roztrhané džíny a obyčejné košile!

14. dubna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Aktuálně nás nadchl ležérní outfit modelky Alessandy Ambrosio, kterému dominuje praktická bílá košile.

Topmodelka Alessandra Ambrosio oslavila 35. narozeniny, a kdo by si myslel, že to byla párty jako hrom, na kterou oblékla svůdné šaty a supervysoké lodičky, spletl by se! Modelka totiž dává přednost ležérní módě, a tak oblékla černé slim džíny s mladistvými dírami na kolenou, k nim nadčasovou bílou košili a vyrazila se svým snoubencem na procházku a na slavnostní oběd.

I pro jiné příležitosti volí dvojnásobná maminka většinou džíny a pohodlný vršek. Ostatně těsného oblečení, šatů až na zem a lodiček si na oficiálních společenských událostech a na molech užije až až!

Buďte jako Alessandra Ambrosio

Pokud vás její volnočasový model zaujal, můžete ho stejně jako ona doplnit o kotníkové boty v univerzálním odstínu a o bílou nebo krémovou kabelku. Takové kousky se vám v šatníku rozhodně neztratí!

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Košile: H&M, 599 Kč, kalhoty: Zoot.cz, 969 Kč, kabelka: Mango, 899 Kč, boty: Deichmann, 699 Kč a sluneční brýle: Zoot, 469 Kč

Inspirujte se i dalšími outfity českých i zahraničních celebrit!