Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Oblíbená návrhářka Simony Krainové, Kateřina Geislerová, předvedla novou kolekci

Video se připravuje ...
Kateřina Geislerová a její nová kolekce
VIDEO: Adam Balažovič
21. září 2015 | 14:00

Módní návrhářka, kterou miluje nejenom Simona Krainová, předvedla na nedávném Mercedes Benz Prague fashion weeku svou novou kolekci. Jelikož má doma šestiměsíčního chlapečka, mateřství její modely výrazně ovlivnilo.

„Rozhodně je poznat můj rukopis, ale jinak se snažím, aby každá moje kolekce byla něčím jiná. Především v barvách a materiálech hledám stále něco nového. V téhle kolekci je vidět vstřebávání posledních šesti měsíců, kdy se mi narodil syn. Proto tam byla černá na začátku, protože noční prodlévání bylo intenzivní, Odráží se v ní všechen chaos a zmatek. Potom se všechno nějak vstřebalo a je to jedna veliká radost,“ svěřila se nám Kateřina. 

Svou práci zvládá také proto, že má doma obrovskou podporu od celé rodiny a skvělého partnera. Její modely opět nepostrádají prvky pánské módy. Do budoucnosti a na to, jak bude vypadat její další kolekce ještě nehledí, protože nejdříve prý musí vstřebat tuto práci, pak na ni zapomenout a začít znovu. Na její krásné modely se můžete podívat v našem videu. 

Video se připravuje ...
Kateřina Geislerová, tak jak jsem ji viděla já • VIDEO: archiv