Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Takhle si budoucnost v české módě představuje Iva Burketová a Monika Drápalová

Video se připravuje ...
Monika Drápalová představila své krásné modely
VIDEO: archiv
21. září 2015 | 15:19

Módní návrhářky Iva Burketová, jež tvoří pod značkou ODIVI a Monika Drápalová, se objevily společně na Mercedes Benz Prague fahion weeku a bylo na co se dívat. Monika prezentovala své výtvory už na světových molech v Paříži, New Yorku nebo Šanghaji. Modely od ODIVI prý zase není snadné zaškatulkovat, protože každý si v nich může najít to své.


Iva Burketová prý založila svou firmu ODIVI v roce 2007 proto, že jí na trhu chybělo oblečení, které by se jí líbilo, a rozhodla se to změnit. V její nové kolekci opět propojuje eleganci se sportovními prvky. Velice oblíbený je neoprenový materiál, který vypadá skvěle, a to jak na šatech, tak na kabátech. Zajímavé střihy a střídmé barvy, to nabízí kolekce na jaro/léto 2016.

Monika Drápalová je loňskou vítězkou Grand Czech Design Módní designér roku, tuto cenu získala již po druhé. Jako jedna z mála českých návrhářek úspěšně působila také v zahraničí. V Paříži působila jako módní ředitelka značky Korloff Couture. Obléká moderátorky Událostí v České televizi. Její nová kolekce je velice ženská a siluety lichotí postavě. Podívejte se sami na defilé na nedávné přehlídce.

Video se připravuje ...
Iva Burketová a její značka ODIVI s novou kolekcí • VIDEO: archiv