Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Aktuální módní hity, které mužům připadají asexuální! V tomhle je nezaujmete

  • Mužům se nelíbí některé módní výstřelky. Jsou vlastně dost konzervativní.
    8. dubna 2015 | 06:00

    Muži milují ženy a ženy milují módní trendy! Někteří pánové tvorstva však z aktuálních módních výstřelků nejsou příliš nadšení, dokonce jim připadají nevkusné a asexuální. Zeptaly jsme se jich proto, které oblečení se jim nelíbí a proč. Možná budete překvapená!

  • Džíny a bílé tričko

    Trendy, které se mužům nelíbí.
    Autor: shutterstock.com

    Přestože módní svět ovládá styl normcore, který spočívá v tom, abyste nebyla vůbec trendy, ale naopak vypadala co nejobyčejněji, mužům se to příliš nelíbí. Jednoduchá kombinace obyčejných džín a bavlněného bílého trička je pro většinu z nich absolutně nezajímavá. Přestože se říká, že méně je někdy více, v tomto případě raději vyměňte bílé tričko za elegantní halenku nebo džíny za rafinovanou sukni.

  • Oversized

     

    Trendy, které se mužům nelíbí.
    Autor: shutterstock.com

    Maxi svetry, košile, kalhoty, kabáty i šaty – to vše teď frčí! Ženy si navíc oversized trend velmi rychle oblíbily, protože se ve volném oblečení cítí pohodlně, a navíc zamaskují kdejaký nedostatek. Muži jsou však zásadně proti! Ženy v "pytlích", jak sami oversized oblečení nazývají, se jim zkrátka nelíbí. Raději odpustí nějaké to kilo navíc, které žena předvede ve vypasovaných šatech a přiléhavých džínách, než aby se schovávala. Velkou roli hraje především to, že ženy ve velkém oblečení působí na muže zakřiknutě.

  • Rolák

     

    Mohito, 799 Kč
    Autor: archiv firem

    Nepohodlné a kousavé roláky jsou už minulostí! Letos se vrátily zpět na módní výsluní v úplně jiné podobě. Jsou příjemné, univerzální, a navíc lichotí postavě, protože ji opticky prodlužují. Muže však velký návrat tohoto trendu nepotěšil. Líbí se jim totiž pohled na odhalenou ženskou šíji a jemně vykukující klíční kosti. Takže pokud chcete být obdivována, nechte rolák doma.

  • Vysoký culík

    Trendy, které se mužům nelíbí.
    Autor: profimedia.cz
     

    Ulízaný culík neboli ponytail byl dříve považován za tzv. účes v nouzi. Skvěle se hodil na uklízení, sport nebo ve chvíli, kdy jsme si nestihly umýt vlasy a potřebovaly jsme to zamaskovat. Dnes je vlasovým trendem číslo jedna, se kterým se hrdě procházejí světové herečky po červených kobercích a přebírají prestižní ocenění. Ulíznuté vlasy však podle mužů nejsou to pravé ořechové. Mnohem více sexy jsou prý rozpuštěné vlasy, které ženu dělají ženou. 

  • Pánský styl

    I při premiéře svého posledního filmu si oblékla kostýmek. Tentokrát to bylo v ryze pánském stylu a Kim absolutně nesedl.
    Autor: Profimedia

    Všechny prestižní módní časopisy radí: půjčujte si oblečení z partnerova šatníku a užijte si ležérní boyfriend styl. Než se rozhodnete šmejdit v jeho skříni, zjistěte, jestli náhodou není jeden z těch, kterým přijde pánský styl oblékání naprosto asexuální. Otázkou zůstává, jestli mužům vadí to, že ve volných a roztrhaných džínách a kulichu nejsme příliš sexy, nebo spíše to, že jim nezadržitelně mizí hadříky ze skříně.

  • Zkrácené topy

    Zkrácený krajkový top, Zara, 899 Kč
    Autor: archiv firem
     

    Krátký top odhalující pupík a k němu sukně nebo kalhoty – to je žhavý trend poslední doby, který však mohou nosit jen ženy s dokonale plochým bříškem. Pokud patříte mezi ty, které si tzv. crop topy nemohou dovolit, nemusí vám to být líto. Podle všeho se totiž mužům vykukující pupík vůbec nelíbí. Mnohem raději mají, když je tričko zastrčené vevnitř a krásně zvýrazňuje linii pasu a boků nebo když je ležérně přehozené přes kalhoty. 

Diskuse ke článku
.