Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Roláky jsou zpět: Které jsou letos in?

16. října 2014 | 06:00

Vypadat elegantně, cítit se pohodlně a zároveň být v teple? Žádný problém! Roláky se totiž vrátily zpět do módy. Můžete je nosit k sukni, kalhotám i přes šaty a nad sychravým podzimním počasí máte vyhráno. Podívejte se, jaké střihy a barvy právě teď frčí.

Víte, že strávíte většinu dne venku? Pak si rozhodně oblékněte pohodlný a hřejivý rolák, který vás ochrání před podzimními plískanicemi. Je totiž nejideálnějším módním kouskem pro vrstvení. Pod něj můžete obléknout triko, přes něj chlupatou vestičku, koženou bundičku i kabát.

A co je nejlepší? Vypadá skvěle, i když svléknete všechny ostatní vrstvy, protože rolák opticky prodlužuje celou siluetu a zeštíhluje. Tak co, pořídíte si ho?

Který si vybrat?

Pokud dáváte přednost eleganci, rozhodně si pořiďte rolák, který se spíše podobá elastickému svetříku s dlouhým rukávem. K takovému kousku můžete s přehledem obléknout pouzdrovou sukni, nebo přes něj natáhnout šaty.

Mohito, 799 Kč.
Autor: archiv firem

Na horské chatě, nebo celodenní tůře zase oceníte pletený rolák, ve kterém vám bude božské teplo. Když však přes huňatý rolák obléknete zkrácený kožený křivák a obujete trendy boty, rázem se z funkčního kousku stává módní klenot.

Čím ho oživit?

Nepatříte mezi fanynky výrazných barviček? Nevadí! Pořiďte si rolák v černé barvě, nebo tlumených podzimních tónech a udělejte z něj jedinečný módní kousek pomocí náhrdelníku, či brože. Tvořivé ženy mohou na rolák našít perličkové korálky, nebo origiální nášivku.

Které roláky frčí? To uvidíte v naší fotogalerii!