Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Oversized frčí: Jak nosit maxi oblečení a vypadat skvěle!

6. listopadu 2014 | 06:00

Už dávno neplatí, že oblečení by nám mělo padnout jako ulité. Dnes totiž frčí především tzv. oversized módní kousky, které na nositelce ležérně plandají a dodávají outfitu světový šmrnc. Poradíme vám, jak velké oblečení nosit, abyste nevypadala jako v pytli.

Nadměrné kabáty, plandavé svetry, volné kalhoty a obří šály, to je přesně to, co letos frčí! Líbí se vám současný oversized trend? Nám rozhodně ano, protože dokáže šikovně skrýt nějaké to kilo navíc, které během zimy nabereme. Stačí se jen naučit kombinovat volné oblečení s dalšími kousky a máte vyhráno!

Oversized kabáty

Velký trend oversized kabátů a kožichů zaplavil světová přehlídková mola zhruba před dvěma lety. Tehdy pro nás byly kvalitní, dobře vypadající kousky poměrně nedostupné. Dnes na nás čihají snad v každém módním obchodě. široký výběr kabátů mají například v Zaře, Mangu, nebo Espritu.

Mango, 2399 Kč.
Autor: archiv firem

Máte strach, že ve velikém kabátu budete vypadat jako v pytli? Stačí jen správně kombinovat! Oblečte pod něj slim kalhoty, nebo klidně pouzdrovou sukni a obujte lodičky. Vytvoříte tak nevšední kontrast, který bude vypadat stylově.

Oversized svetry

Obří svetry a kardigany si zamilujete. Je v nich příjemné teplo, jsou trendy a schovají kdejaký nedostatek. Nejlépe vypadají v kombinaci s ultra úzkými džíny, nebo legínami. Aby vás váš módní kousek neomrzel, čas od času ho přepásejte páskem, který dodá modelu šmrnc.

Široké kalhoty

Pokud ráda zkoušíte nové módní trendy, rozhodně dejte šanci pohodlným oversized kalhotám, které si zamilujete. Sluší ženám s ultra štíhlou postavou i se širšími stehny, protože vše zamaskují. Oblékejte k nim zásadně úzké topy s výstřihy a nezapomínejte ani šperky.

Pokud je pro vás oversized oblečení příliš výstřední, pořiďte si alespoň maxi šálu, do které se můžete během chladných dnů zamotat.

Podívejte se na skvělé oversized kousky v naší galerii.