Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

5 módních kousků, které můžete ukrást svému partnerovi ze skříně!

  • Partnerova skříň je utajeným módním rájem!
    17. srpna 2014 | 06:00

    Pánský styl je rok od roku oblíbenější. Ženy nosí volnější džíny, oversized saka i kravaty a motýlky. A proč za tyto skvělé kousky utrácet peníze, když si je můžete vypůjčit z partnerovi skříně?

  • Jeho sako

     

    Oversized saka jsou na ženách tak strašně moc sexy. Stačí obléknout úzké džíny nebo sexy šaty, přes které pak přehodíte jeho sáčko. A že má dlouhé rukávy? To vůbec nevadí, ledabyle je ohrňte a perfektní outfit je na světě. A také nikdy nezapomeňte na boty na podpatku, pánský styl musí být vždy doplněn ryze ženskými prvky.

    Asos.com, cca 1200 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Jeho hodinky

     

    Když vám to partner dovolí, půjčte si jeho hodinky. K nim pak přidejte několik náramků a dokonalý doplněk je na světě. A že jsou vám velké? Nevadí, budete je mi ležérně spuštěné pod zápěstím a nad nimi navrstvené zmiňované náramky.

    Fossil, Klenoty Aurum, 4900 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Jeho košile

     

    Pokud nejste opravdu drobné postavy a váš přítel zase obr, bude vám slušet i jeho košile. Ať už klasická bílá, nebo třeba sportovnější kostkovaná. Zastrkejte si jí ledabyle do kalhot a přehoďte projmuté ženské sáčko nebo romantický svetřík.

    Asos.com, cca 300 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Jeho džíny

     

    Tzv. boyfriend džíny jsou letos obrovským hitem. A proč si je kupovat, když takových kousků má vás přítel doma nespočet. Pokud vám to dovolí, můžete si je i trochu poupravit. Například roztrhat nebo třeba ohrnout a na konce nohavic našít libovolnou látku. A nezapomeňte na to, že pánské džíny vypadají nejlépe se sexy průsvitnou halenkou a lodičkami.

    Zara, 1499 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Jeho pásek

     

    Silný kožený pásek bude vypadat skvěle, když s ním přepásejte krémovou halenku, obléknete úzké kalhoty a obujete lodičky. A pokud je vám příliš velký, vsaďte na improvizaci. Oblékněte si šaty a pásek zauzlujte v pase.

    HM, 399 Kč.
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, styl, oblečení, partner, pánský styl
Diskuse ke článku
.