Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dokonalé křivky si můžete vyčarovat pomocí správně střiženého oblečení! Víme, jak na to!

22. října 2013 | 06:00

Kouzlo skvěle vypadajících žen je skryto v poměrně jednoduché taktice - ukázat své přednosti a zakrýt nedostatky! Také je důležité cítit se v oblečení pohodlně a sebejistě. Přinášíme vám jednoduché jednoduché módní triky, díky kterým hravě schováte partie, na které nejste příliš hrdá.

Téměř každá žena je nespokojená se svou postavou. Všechny bychom měly vědět, že není třeba trápit se hlady, ale stačí sáhnout do skříně po správném módní kousku.

Trápí vás silnější lýtka? Nenoste obepnuté kalhoty, které na ně upozorní. Vsaďte na volnější střihy a upozorněte například na svůj vyvinutý hrudník. Přinášíme vám tipy, jak zamaskovat partie, se kterými možná nejste 100 % spokojená. 

Nespokojenost s délkou krku

...
Autor: archiv firem

Příliš krátký krk

Trpíte-li tím, že máte krátký krk, jednoduše nakupte vršky s hlubokými výstřihy do tvaru písmene V.

Příliš dlouhý krk

Idol Audrey Hepburn měla dlouhý krk, ze kterého udělala svou přednost. Pokud jste ze svého "žirafího" krku nešťastná, vyhněte se hlubokým výstřihům, které opticky prodlužují. Naopak vsaďte na topy s kulatými decentními výstřihy nebo rolákem.

Nespokojenost se šířkou ramen

...
Autor: archiv firem

Příliš široká ramena

Jestli vás trápí široká ramena, noste převážně svršky v temných barvách. Zapomeňte na saka s vycpanými rameny!

Příliš úzká ramena

Chcete-li svá ramena opticky rozšířit oblékněte sako. Klopy a výrazná ramena se postarají o vaši spokojenost. Když bude sako navíc projmuté v pase, efekt bude znásobený.

Nespokojenost s velikostí zad

...
Autor: archiv firem

Příliš úzká záda

Vsaďte na rafinované výstřihy na zádech, které vám vykouzlí ideální postavu. Dejte si ale pozor, ať váš celkový model nepůsobí lacině.

Příliš široká záda

Pokud chcete před okolím schovat vaše širší záda, rozhodně si neoblékejte topy, které je odhalují. Pořiďte si trička, halenky nebo saka, která mají uprostřed na zádech šev, který opticky zmenší plochu zad.

Nespokojenost s objemem poprsí

...
Autor: archiv firem

Příliš malá prsa

Objemný hrudník vám vykouzlí volánky a topy zúžené pod poprsím. Můžete nosit i svršky s nejrůznějšími potisky a vzory, které také opticky "přifouknou" vaše ňadra.

Příliš velká prsa

V první řadě se vyhněte rolákům a vodorovným pruhům, které by vaše poprsí ještě zvětšili. Slušet vám budou ne příliš přiléhavé topy s výstřihem ve tvaru písmene V.

Nespokojenost s větším břichem

...
Autor: archiv firem

Ploché bříško

Chcete vystavit své vypracované břicho? Vsaďte na přiléhavé topy a šaty, které obtáhnou vaši siluetu.

Větší bříško

Trápí vás pár kilo navíc v oblasti břicha? Díky nošení tmavších barev a šatů projmutých v pase to nikdo z vašeho okolí nepozná.

Nespokojenost s velikostí pozadí

...
Autor: archiv firem

Malý zadeček

Pokud jste majitelkou výstavního zadečku, nejvíce vynikne v těsných kalhotách. A když dokonce toužíte po větším objemu svých "půlek", pořiďte si speciální džíny s push-up kapsami.

Větší zadeček

Ženy s větším zadečkem by se měly vyvarovat obepnutým skinny džínům a naopak by měly vsadit na kalhoty se širšími nebo zvonovými nohavicemi.