Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Staňte se seriálovou hvězdou! Oblékněte se jako vaše oblíbené postavy

23. října 2013 | 13:00

Líbí se vám elegantní doktorka Zdena z Ordinace v růžové zahradě, šikovná kuchařka Barbora ze seriálu Cesty domů nebo sebevědomá učitelka Eva z Gymplu s (r)učením omezeným? Inspirujte se jejich stylem a získejte šarm své oblíbené seriálové postavy.

Přestože mnoho z nás si stěžuje, že nekonečné seriály jsou pouhým "žroutem času", stejně většinou neodoláme. Pravidelně sledujeme příběhy našich oblíbených seriálových postav a prožíváme společně s nimi jejich osudy.

Každý divák si najde postavy, které si oblíbí. Vybrali jsme pro vás tři ženské postavy, které se vepsaly do naší paměti díky svému šarmu, eleganci a energii, kterou vyzařují na své diváky skrze televizní obrazovky.

Dana Morávková alias doktorka Zdena Suchá1859355:gallery:true:true

Outfity herečky Dany Morávkové a seriálové postavy Zdeny Tiché, kterou ztvárňuje v seriálu Ordinace v růžové zahradě, jsou téměř totožné. Obě milují tzv. lady styl, který podtrhuje ženskost. Vyzkoušejte šedé pouzdrové šaty doplněné výraznými šperky a rovně střižený krémový kabát. Celý model můžete doplnit broží nebo hedvábným šátkem.

Tereza Kostková alias Barbora Vítková
...
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Dcera herce Petra Kostky a herečky Carmen Mayerové je ztělesněním ženskosti. Postava Barbory, kterou hraje v seriálu Cesty domů, je spíše domácký typ, ale neztrácí šarm a eleganci. Tereza je ozdobou každého večírku především díky tomu, že miluje výrazné barvy. Nebojte se stejně jako ona obléknout od hlavy až k patě do provokativní červené.

Lucie Benešová alias Eva Lenerová
...
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Manželka herce Tomáše Matonohy je v soukromém životě usměvavá pohodářka. V seriálu Gympl s (r)učením omezeným hraje sebevědomou mrchu, která se nedokáže smířit s přibývajícími roky. Seriálová Eva sází především na strojené a snobské kostýmky, které přidávají "grády" jejímu přísnému vzhledu. Lucie naopak miluje sportovní eleganci, která jí nesmírně sluší.