Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na rande 6x jinak! Buďte sexy v divadle, na romantické večeři i při procházce v parku!

31. října 2013 | 07:00

Láska kvete v každém ročním období. Proto neváhejte a vyražte na rande i během nepříliš veselého podzimu. Víme přesně, co si obléknout, ať už panem Božským jdete na procházku, do opery nebo šplhat po horách.

Každá žena je z jiného těsta, proto si každá představujeme pod pojmem "ideální rande" něco jiného. Já pod tímto pojmem vidím romantickou večeři v klidném prostředí vyhlášené restaurace. Jiná žena je štěstím bez sebe, když s potenciálním partnerem vyrazí do kina nebo na operu.

Základním heslem každé schůzky zůstává: Být šik za každé situace. Přinášíme vám inspiraci, jak se správně obléknout na rande s vaším vyvoleným.

Procházka parkem

...
Autor: archiv firem

I procházka parkem se může nést v romantickém duchu, přestože nejste navlečená do přeslazených šatů. Barevné listí, prosvítající paprsky a váš dokonalý outfit vykouzlí tu správnou atmosféru. Nikdy nezapomeňte na kabelku "crossbody", kterou nemusíte neustále "tahat" v ruce, ani vám nepřekáží.

Za kulturou do opery nebo divadla
...
Autor: archiv firem

Pokud se chystáte na schůzku s mužem vašich snů a rozhodli jste se společně kulturně vzdělat, svůj model promyslete do nejmenších detailů. Nikdy si neříkejte, že budou všichni v kalhotách a černém svetru. Vy musíte být za hvězdu, aby se pan Božský po vašem boku cítil hrdě. Vždy volte šaty nebo sukni, alespoň nízký podpatek a psaníčko. Pytlovité kabelky se do společnosti nehodí!

Na klasiku do kina
...
Autor: archiv firem

Jedním z nejčastějších míst pro první schůzku je právě kino. Oba aktéři spoléhají na to, že se nebudou muset stresovat z udržování vzájemné konverzace. Do kina se nemusíte nastrojit jako na ples, ale určitá pravidla tu také platí. Vsaďte na sportovně elegantní outfit a váš objekt z vás nespustí oči.

Posezení ve vinárně
...
Autor: archiv firem

Do potemnělého baru nebo vinárny se oblečte tajemně svůdně. Ideální kombinací jsou šaty v podzimních barvách a kotníkové boty na klínu. Připravte se na to, že celou schůzku prosedíte a přizpůsobte tomu své oblečení. A především si dávejte pozor na zrádné skleničky vína!

Rande plné adrenalinu
...
Autor: archiv firem

Existují i potenciální páry, které si místo kina či divadla raději vyrazí na celodenní tůru nebo cyklistický výlet. V žádném případě se nesnažte být za dámu tím způsobem, že na kole pojedete v těsných džínách a topu s hlubokým výstřihem. I ve sportovním oblečení můžete být krásná a trendy.

Návštěva galerie nebo koncertu
...
Autor: archiv firem

Áčkovou sukní letos rozhodně nic nezkazíte, naopak. Když ji doplníte hřejivým svetříkem, trendy brašnou a magickou buřinkou, budete mezi moderními obrazy budete přímo zářit. Muž s velkým M, který vás pozval na schůzku, rozhodně nebude svého kroku litovat.

Pokud vás módní kousky zaujaly, prohlédněte si je v naší fotogalerii, kde zjistíte i značku a cenu konkrétního produktu.