Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podzimní šatník si žádá novou kabelku! Může stát pár stovek i tisíce

21. října 2013 | 06:00

Nebudeme si nic namlouvat, my ženy zkrátka milujeme kabelky. A nový podzimní kabát nebo bunda k sobě přímo vyžadují novou kabelku. Musíme mít přece dokonale sladěný outfit, i když jsou venku plískanice. Vybraly jsme pro vás ty nejlepší kabelky podzimní sezóny, ze kterých můžete vybírat.

O eleganci a vkusu každé ženy leccos vypovídá její kabelka. Samozřejmě za ni nemusíte utratit majlant, abyste všem okolo dokázala, že na to máte. I levné kabelky můžou být trendy, vkusné a kvalitní.

Našly jsme pro vás i kabelky za pár stovek, které svým luxusním vzhledem dokonale nahrazují kousky z přehlídkových mol.

Jsou kabelky i vaší vášní? A kolik kusů obsahuje vaše sbírka? Odpovědi zveřejníme v budoucím článku.



Kabelky za pár kaček

Věřili byste, že tyhle kabelky jsou téměř za babku?
Autor: archiv firem

Tiply byste, že tyto kabelky stojí míň než tisíc korun? Jsou dokonalou náhražkou pravé kůže a téměř nerozeznatelné od drahých originálů. Vsaďte na podzimní barvy - odstíny hnědé, béžovou, vínovou a černou. Trendy jsou zebří vzory, zlaté a stříbrné aplikace a geometrické tvary.

Luxus za tisíce
...
Autor: archiv firem

Na první pohled není mezi levnými a drahými taškami markantní rozdíl, ale některé ženy si potrpí na značku a kvalitu. Vybraly jsme pro vás top 7 kabelek, které sice trochu provětrají vaši peněženku, ale jsou investicí na několik let.

Psaníčka za babku

...
Autor: archiv firem

I když milujeme velké kabelky, do kterých nacpeme vše od šminek až po deštník, občas musíme sáhnout i po malém psaníčku. Na společenské akce se totiž opravdu nehodí obří kabelka. Tyto psaníčka nás zaujaly svou cenou, originalitou a zároveň i univerzálností.

Pokud se vám vybrané kabelky líbí, podívejte se na ně do naší fotogalerie.