Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Udílení TV cen: Luxusní šaty, okouzlující šperky a romantické účesy

Předávání TV cen ve vedlejších kategoriích se neslo v duchu elegance. Zasloužily se o to krásné ženy, které oblékly dechberoucí róby.
17. září 2013 | 06:00

Primetime Creative Art Emmy Awards je slavnostní večer, který předchází velkolepému udílení cen Emmy, které se koná o týden později. Během večera se rozdalo několik cen ve vedlejších kategoriích televizní zábavy, jako jsou hudba, kamera, efekty, kostýmy nebo dramaturgie. Podívejte se, jak to slavným ženám na červeném koberci slušelo.

Dechberoucí šaty

Letošní udílení vedlejší cen ve vedlejších kategoriích zaplavila vlna snových šatů. Vybrali jsme pro vás ty, které nás nejvíce okouzlily. Absolutní vítězkou je topmodelka Heidi Klum, která nejenže zaujala nádhernými šaty s holými zády, dokonalým účesem a geometrickými šperky, ale také vyhrála cenu v kategorii nejlepší moderátorka reality show.

Svou garderóbou nám učarovala i kanadská herečka Malin Akerman, která zvolila černé šaty s výrazným volánkem. Nejněžněji působila americká popová zpěvačka Katharine McPhee, která zvolila andělské šaty, které díky krajce získaly lehce erotický nádech. Čtveřici nejlepších šatů uzavírá americká herečka Linda Cardellini v dechberoucí modrozelené róbě.

Předávání TV cen ve vedlejších kategoriích se neslo v duchu elegance. Zasloužily se o to krásné ženy, které oblékly dechberoucí róby.
Autor: profimedia.cz, ČTK

Okouzlující účesy

Vítězkou je opět hvězda celého slavnostního večera Heidi Klum, která ukázala naprosto úchvatný účes. Přirozené vlny a copánek na pravé straně působily mladistvě a rozverně, ale zároveň velmi elegantně. Nositelka andělských šatů Katharine McPhee zvolila ledabyle upravené mikádo, které do jejího outfitu perfektně zapadalo. Televizní celebrita Kari Byron vsadila na rozcuchaný drdol a romantickou "patku" a povedlo se. Výše zmiňovaná Malin Akerman se jako jedna z mála rozhodla pro "ulízaný" styl, díky kterému vynikly její pomněnkově modré oči.

...
Autor: profimedia.cz, ČTK

Přepychové doplňky

Ze všemožných doplňků nás nejvíce uchvátily okované sandálky televizní herečky Jannette McCurdy. Černý lak na nehty byl pouhou třešničkou na dortu. Další kuriozitou bylo lesklé psaníčko, jehož majitelkou byla modelka Cat Deeley. Díky nádhernému prstenu a rudým drápkům byla všechna pozornost přitahována směrem k němu. Neméně nadšení jsme byly s barokních náušnic herečky a moderátorky Megan Mullally, která podle nich zvolila i barevné líčení.

...
Autor: profimedia.cz, ČTK