Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krása i nevkus na červeném koberci: Komu to slušelo a kdo šlápnul vedle?

23. září 2013 | 06:00

Slavnostní večer k příležitosti New Yort City Ballet, který se koná při týdnu módy, letos navštívilo mnoho návrhářů, celebrit i divadelních profesionálů. Vybrali jsme tři nejpovedenější a tři odstrašující róby, které byly na červeném koberci k vidění. Absolutní vítězkou je herečka Natalie Portman, která se držela heslem: "V jednoduchosti je krása".

Při každé slavnostní příležitosti se sejdou slavné ženy, aby především ukázaly svoje honosné róby, luxusní šperky a vkus. Ne vždy se to povede tak, jak si dotyčná původně plánovala.

Vždy se totiž najdou celebrity, kterým se jejich outfit nevydaří. Tentokrát byla velkých zklamáním herečka Drew Barrymore, která se převlékla za černou vdovu.

 

Vydařená trojice

...
Autor: ČTK

Hvězda seriálu Sex ve Měste Sarah Jessica Parker se rozhodla pro sladký princeznovský look. Tento tah se jí ve všech směrech vyplatil - vypadala mladistvě a doslova "k sežrání". Díky objemným plesovým šatům byla nepřehlédnutelná.

Nizozemská modelka Doutzen Kroes oblékla pravý opak než herečka SJP. Vsadila na kalhotový kostým s průsvitnou halenkou, která vyzvedla model do výšin. Sexy, provokativní, vkusné a trendy!

Nejvíce se nám líbila herečka Natalie Portman, která oblékla trojbarevné šaty od Diora. Róba zvýrazňuje její štíhlý pas a podtrhuje ženskost. Nahé rty, výrazně nalíčené oči a rozpuštěné vlasy dotahují outfit k dokonalosti.

Nevkusné trio

...
Autor: ČTK

Nepříjemně nás překvapila herečka Drew Barrymore, která vždy uměla prodat své ženské tvary. Tentokrát se zahalila do neforemných šatů prapodivné délky. Nepomohly ani krajkové rukávy, ani Chanel náušnice. Sympatická Drew vypadala jako stará mladá.

Vrchol nevkusu předvedla americká herečka a modelka Amber Valleta, která se rozhodla pro přeslazenou kombinaci cukrové vaty a lékořicového pendreku. Napěchovaný dekolt a rozparek dostal tento model do módního pekla.

Poslední nepovedenou kreací je alobalový model americké novinářky a moderátorky Marthy Stewart. Zlatá je sice in, ale ne, když se do ní zahalíte od hlavy až k patě.

Jednotlivé fotografie naleznete v naší fotogalerii.